Opret bruger

Opret udbyder-profil

Hvordan hjælper vi dig?

MyPersonal sørger for at potentielle kunder finder dig. Ved hjælp af matching mellem kunder og udbydere, sørger vi for, at du bliver set af de besøgende, som interesserer sig for det, du tilbyder. Når potentielle kunder søger hos os, viser vi dem de udbydere, der matcher deres behov og ønsker. Så jo flere forskellige tilbud, kategorier, priser og tilbudstyper du udbyder, des større sandsynlighed er der for at blive set af mange - hurtigt. Når besøgende ser dine tilbud, har de mulighed for at kontakte dig direkte, kontakte dig via mail/telefon, eller følge dine links og besøge dig på din hjemmeside (hvis du har én) eller på de sociale medier.

1) Opret bruger

Opret en bruger til din virksomhed.

2) Opret afdelinger

Opret én eller flere afdelinger for din virksomhed. Hvis din virksomhed kun er ét sted, opretter du én afdeling. Så snart din afdeling er oprettet vil potentielle kunder/klienter begynde at finde dig, når de søger på platformen.

3) Opret tilbud

Opret et tilbud, som din virksomhed/afdeling udbyder. Du kan oprette forskellige tilbud til forskellige afdelinger. Så snart et tilbud er oprettet, vil det blive matchet med potentielle kunder landet over, når de søger på emner, som er tilknyttet dit tilbud, eller når de klikker på de kategorier, som du arbejder med.