Sports-coaching

Søger du sports-coaching for dig selv, eller dit sportshold? Søg blandt udbydere inden for sports-coaching i hele landet. Sammenlign priser, og find den udbyder, der matcher dine behov bedst!

Søgefiltre (Klik for at fjerne)


Lene Vedfelt

Ressourceorienteret terapi, anerkendende pædagogik og langsigtet personlig udvikling
Hillerød

Dorte Windfeld

Du er så meget mere end du tror.
Terapi/coaching er for dig som er i krise eller står et svært sted i livet, men det er også for dig som ønsker at blive klogere på dig selv og har lyst til selvudvikling. Har du drømme eller mål du ha
Halsnæs

Sandplay.dk

Psykoterapi
Sandplay og tegning er metoder, der virker både på det indre psykiske plan og på et ydre handleplan. Det er altså metoder, der både kan bruges til at arbejde med dybere problemer, men også til at fin
Allerød

Helle Glass

Kost Motion Velvære
Ønsker du at tabe dig ? Ønsker du en sundere livsstil ?
Esbjerg

12 ugers trænings program muskel opbygning eller v

Det her er et fantastisk tilbud der henvender sig til alle, der gerne ville prøve kraften med at 12 trænings program for enten muskel opbygning eller vægttab!
Ballerup

9 resultater matcher dine kriterier

Sportscoaching

Sports-coaching - den mentale vej til guldet

Er du inden for sportsverdenen, søger du udvikling, eller går du bare altid efter guldet? Selvfølgelig gør du dét.
Overalt i landet findes der udbydere inden for coaching og undervisning, som specialiserer sig i, at coache dig til større mental styrke, viljestyrke eller vinder-mindset generelt. Hvad end du føler, at du altid ligger nummer 2, og har svært ved at opnå den sidste procentdel selv, eller du ligger længere nede, og mener at et boost i det mentale kan hjælpe dig med at nå til tops inden for din sport, bør du finde en coach, som kan hjælpe dig med at regere inden for din sport.
Træning og øvelse kan få dig langt. Gennem træning bliver dine muskler større og stærkere, din kondi bliver bedre, og din krop bliver generelt sundere og mere klar til at give alt hvad den har. Gennem øvelse opnår du et højere teknisk niveau inden for din sport. Med en kombination af disse to, kommer du langt inden for din sport. Men en ting, der binder alle de store sportsfolk sammen - dét der giver dem alle, det sidste skub mod guldet… er det mentale aspekt, deres mindset. Og det mentale er noget, der er meget svært at træne på egen hånd. Først og fremmest, går der lang tid, før man lærer hvordan det skal gøres, og for det andet, når du endelig lærer hvordan du skal træne dit mindset, tager det så efterfølgende mange år at gøre det.
Hos MyPersonal arbejder vi både med sportsfolk og tidligere elite-soldater, og et råd vi altid hører er: find en ekspert. En god træner. Og få hjælp med træning inden for det mentale. Det tager alt for lang tid at gøre selv, og måske gør du det forkert. Men en specialist inden for sports-coaching vil kunne hjælpe dig med at lægge den helt rigtige udviklingsplan for dig, allerede på et tidligt stadie, således, at du ikke spilder din tid, men begynder at styrke dine mentale evner allerede fra dag 1, og dermed ret hurtigt vil kunne mærke, at du nærmer dig dit mål. Sports-coaching er et voksende felt i Danmark. I de sidste mange år er der kommet større fokus på danske sports-talenter, og blandt andet Team Danmark arbejder med dette. I den forbindelse opstår der hvert år flere og flere virksomheder og udbydere, som hjælper sports-udøvere med at nå deres mål, forbedre deres mentale evner, inden for deres sport, og endelig vinde det guld, de drømmer om!
Der er flere ting, du kan forsøge at lægge mærke til, som indikerer, at du har brug for en mental træner / sports-coach for at forbedre din performance:

1. Du har svært at tænke klart, når du er presset

Der er ikke nogen tvivl om, at alle mennesker har det svært ved at tænke klart under pres. Men dygtige sportsfolk skal helst kunne gøre dette bedre en de fleste. Det er et kendetegn hos meget dygtige sportsfolk, at de er i stand til at holde hovedet koldt, selv i pressede, stressede og uigennemskuelige situationer. Hvis du føler, at du eksempelvis har svært ved at holde koncentrationen i din træning, eller holde hovedet koldt under stævner / konkurrencer, kan dit mindset, eller din mentale styrke være én af årsagerne. Her vil vi igen råde til netop at kontakte en personlig sports-coach. Han/hun vil kunne hjælpe dig med at få den mentale udvikling, som vil give dig nøjagtigt det niveau, du leder efter, og som vil give dig mere overskud og overblik, selv i pressede situationer.

2. Du har trænet længe, og føler ikke, at du bliver bedre

Alle der træner, eller dyrker sport har oplevet dette. I begyndelsen (mens vi stadig træner på lavt niveau) føler vi, at vi rykker os meget hurtigt, og aldrig har noget været sjovere. Men pludselig, efter lang tids træning, begynder at udviklingen at gå langsommere og til sidst gå helt i stå. Vi kan ikke forstå det, for vi træner lige så meget (måske mere) end da vi startede, så vi burde da blive ved med at se den samme positive udvikling! Der er selvfølgelig flere faktorer, der spiller ind her. Men én af de meget vigtige (især for sportsfolk) er det mentale aspekt. Uden den mentale udvikling, vil din fysiske udv