Spa

Hvad end du søger væk fra en stresset hverdag, eller blot nydelse i tilværelsen, finder du det hér. Søg blandt godkendte udbydere inden for spa-oplevelser i hele landet. Sammenlign priser, og find dit match!

Søgefiltre (Klik for at fjerne)


Complete Me

ANSIGTSBEHANDLING, MASSAGE OG FORKÆLELSE FOR KROP OG SJÆL
COMPLETE ME HAR DEN ULTIMATIVE GUIDE TIL ET SMUKKERE UDSEENDE SAMT STØRRE VELBEFINDENDE.
København

Ransdam Spa og Wellness

En klinik med mange behandlingstilbud.
Team Ransdam Spa & Wellness byder dig velkommen I vores særdeles hyggelige og afslappende lokaler – midt i hjertet af Næstved by.
Næstved

Gilleleje Badehotel

Gilleleje Badehotel tilbyder en række forskellige ophold. Det eneste du skal gøre, er at vælge, om du er til Gourmet, Wellness eller lidt af det hele!
Gribskov

Hotel Ærø

Sydfynsk idyl ved Svendborg Havn
Har du brug for overnatning på Sydfyn? Eller måske er det blot på tide at forkæle din udkårne med et romantisk hotelophold? På Svendborg havn finder du historiske Hotel Ærø. Og vi bilder os ind, at du
Svendborg

Hotel og feriecenter Skagen Strand

Bestil dit ophold idag! Book online eller ring på 9848 7222
Hotel Skagen Strand er et hotel- og feriecenter, der ligger 12 km syd for Skagen by. Leder du efter afslapning, skønne strande, sjov for dine børn og et område med masser af kultur og charme? Ja, så k
Frederikshavn

Enjoy Resorts Rømø

Creating memorable moments at the island of Rømø
Tønder

9 resultater matcher dine kriterier

Spa

Mindre stress og mere energi

Der er intet som afveksling fra en travl hverdag ved hjælp af en kombination af varme, dæmpet belysning og naturlige, afslappende remedier. Mange danskere er i dag stressede på grund af deres arbejde eller personlige problemstillinger i deres daglige liv. Nogle mennesker propper deres hverdag med for mange ting, og bliver dermed stressede efterhånden som tiden går. Nogle rammes af en enkeltstående begivenhed, som sætter det hele i bevægelse. Uanset hvad risikerer du at ende med stress, hvis du bliver ved for længe. Ferie og afslapning er en måde at undgå stress, og overanstrengelse. Ferier og ophold, med mulighed for spa, er ofte designede til at hjælpe dig med at afstresse både krop og sind, så du kan vende tilbage til dit hverdagsliv med fornyet energi og overskud.
Overalt i landet er der mange udbydere, som tilbyder ophold og oplevelser forbundet med spa, sauna, massage og andre wellness-goder. Hvad end du søger et ophold med wellness-massage hver dag, om du søger mulighed for at dyrke yoga, pilates, mediation, eller andre wellness-orienterede discipliner, eller om du søger ro, fred og varme (i form af eventuelt sauna og spa) kan du finde dette blandt mange udbydere i landet. Det handler bare om at finde de udbydere, der tilbyder nøjagtigt dét, der passer til dig. Hos MyPersonal er det lige netop hvad du kan. Bare skriv, hvad du søger i søgefeltet, og tag et kig på alle de udbydere inden for spa-oplevelser, der dukker op. Der er helt sikkert én udøver af spa-oplevelser, som kan tilbyde dig, den afstressning og velvære, du har brug for.

Få mere energi i hverdagen, ved at forkæle dig selv med en oplevelse eller et ophold, hvor kroppens stressophobning bliver tømt, og hvor kroppens energidepoter bliver fyldt op. MyPersonal har fået en wellness-ekspert til at give et bud på 3 årsager til, at du skulle overveje et spa-ophold.

1. Du skændes mere med folk end du plejer

At du bliver mere irritabel er et symptom på forøget stress-niveau i dit liv. Humørsvingninger er en naturlig ting, når ting hober sig så meget op i dit liv, at du kan mærke at stress er på vej. Du har måske bundet dig til en masse, men føler ikke, at du kan følge med dine egne planer. Følelsen af utilstrækkelighed ender med at manifestere sig i vredesudbrud og skarpe kommentarer henvendt mod dine nærmeste.

2. Du sover dårligt

Typisk, når man begynder at blive stresset, vil det kunne mærkes på de søvnrytmen og søvnkvaliteten. Har du sovet dårligt på det seneste? Er du mere træt om morgenen end du plejer? Har du svært ved at falde i søvn om aftenen? Disse er alle sammen symptomer på stress, og det er vigtigt at holde øje med disse. Begynder du at mærke symptomer på stress kan ferie, og afstress være en god idé. Her kan du eksempelvis vælge et spa-ophold, hvor der fokuseres på afstressning af krop og sind.

3. Din hukommelse svigter dig

Problemer med at huske er et typisk symptom på et stresset sind. Hvis du oplever at gå mange gange frem og tilbage, fordi du glemmer stort set alt, hvad du skal have med af almindelige ting, så kan det være du skal være ekstra opmærksom på, om du er ved at få stress. En weekend væk fra det hele, hvor du ikke skal fokusere på at huske møder, nøgler eller andet, kan virkelig gøre underværker når det kommer til velvære og behandling / forebyggelse af stress.