Ophold

Hvad end du søger væk fra en stresset hverdag, eller blot nydelse i tilværelsen, finder du det hér. Søg blandt godkendte udbydere inden for wellness-ophold i hele landet. Sammenlign priser, og find dit match!

Søgefiltre (Klik for at fjerne)


Enjoy Resorts Rømø

Creating memorable moments at the island of Rømø
Tønder

Enjoy Resorts

Lad din sjæl og krop tage på ferie med en afkoblende og stressfri tid hos os på Rømø eller i Gråsten. Book 4 nætter men betal kun for de 3 (ankomst søn-man)
Sønderborg

2 resultater matcher dine kriterier

Ophold

Wellness-ophold - hvad kan det gøre for dig?

Wellness er en voksende branche i Danmark. Danskere arbejder meget og det resulterer et relativt højt antal af personer, som får diagnosticeret stress i Danmark hvert år. Dette gælder danskere i alle aldre, også unge mennesker. Derfor vokser interessen for wellness-tilbud også, hvilket resulterer i, at flere og flere udbydere dukker op overalt i landet.
Hvad end det direkte er stress, du søger efter noget imod, om det er det daglige pres, parforholdet, præstationer, angst osv. så findes der løsninger rundt omkring i landet på dygtige udbydere, som specialiserer sig i nøjagtigt det mål, og de problemer, som du går rundt med i hverdagen. Der findes ikke én årsag til at wellness er godt for dig. Ligesom der heller ikke kun findes én genre inden for wellness. Der findes massører, som beskæftiger sig specifikt med wellness-massage (i modsætning til behandlings-massage), der findes forskellige former for spa-ophold rundt omkring i landet, hvor de specialiserer sig i, at give dig den bedst mulige wellness-oplevelser, med fokus på afstressning, afslapning, varme, ro, balance, opfyldning af energi-depoter.
Derfor kan wellness-behandlinger som f.eks. massage være en kæmpe hjælp for folk med stress-symptomer. Det kan først og fremmest være med til at stoppe den onde cirkel, som skabes af stress i sindet. Det kan give en følelse af ro, afslappethed og velvære i kroppen som faktisk også kan MINDSKE mængden af stress i dit sind.
Ophold af forskellige slags bliver billigere og billigere, og mange wellness-udbydere i Danmark er dele af større virksomheder, der også tilbyder wellness-ophold til gode priser andre steder i verden.
Du lever i en tid, hvor wellness bliver mere populært og billigere. Flere og flere danskere oplever, at diverse wellness-og afstress-ophold hjælper dem med at komme af med mentale problemer, såsom stress. Derfor stiger populariteten inden for wellness. Der er nu flere udbydere inden for wellness end nogensinde, og derfor falder priserne lige nu også, så flere og flere af os kan være med. Søg evt. efter en wellness-udbyder hos MyPersonal, og se om der er nogle af udbyderne, der passer godt til dig!