Ophold

Hvad end du søger væk fra en stresset hverdag, eller blot nydelse i tilværelsen, finder du det hér. Søg blandt godkendte udbydere inden for wellness-ophold i hele landet. Sammenlign priser, og find dit match!

Søgefiltre (Klik for at fjerne)


YOJO

Yoga og Jordemoder
Gravidyogalærer Ditte Buur Bækgaard og erfaren jordemoder Mie Vincentz Abkjær glæder sig til at byde dig velkommen til YOJO gravidyoga og fødselsforberedelse med høj faglighed og dybdegående undervisn
København

Complete Me

ANSIGTSBEHANDLING, MASSAGE OG FORKÆLELSE FOR KROP OG SJÆL
COMPLETE ME HAR DEN ULTIMATIVE GUIDE TIL ET SMUKKERE UDSEENDE SAMT STØRRE VELBEFINDENDE.
København

Ransdam Spa og Wellness

En klinik med mange behandlingstilbud.
Team Ransdam Spa & Wellness byder dig velkommen I vores særdeles hyggelige og afslappende lokaler – midt i hjertet af Næstved by.
Næstved

Gilleleje Badehotel

Gilleleje Badehotel tilbyder en række forskellige ophold. Det eneste du skal gøre, er at vælge, om du er til Gourmet, Wellness eller lidt af det hele!
Gribskov

Fod på Livet

Oplev indre ro på vandring
Afprøv mindful spisning og mærk virkningen i kroppen
Lejre

Hotel Ærø

Sydfynsk idyl ved Svendborg Havn
Har du brug for overnatning på Sydfyn? Eller måske er det blot på tide at forkæle din udkårne med et romantisk hotelophold? På Svendborg havn finder du historiske Hotel Ærø. Og vi bilder os ind, at du
Svendborg

Hotel og feriecenter Skagen Strand

Bestil dit ophold idag! Book online eller ring på 9848 7222
Hotel Skagen Strand er et hotel- og feriecenter, der ligger 12 km syd for Skagen by. Leder du efter afslapning, skønne strande, sjov for dine børn og et område med masser af kultur og charme? Ja, så k
Frederikshavn

Enjoy Resorts Rømø

Creating memorable moments at the island of Rømø
Tønder

11 resultater matcher dine kriterier

Ophold

Wellness-ophold - hvad kan det gøre for dig?

Wellness er en voksende branche i Danmark. Danskere arbejder meget og det resulterer et relativt højt antal af personer, som får diagnosticeret stress i Danmark hvert år. Dette gælder danskere i alle aldre, også unge mennesker. Derfor vokser interessen for wellness-tilbud også, hvilket resulterer i, at flere og flere udbydere dukker op overalt i landet.
Hvad end det direkte er stress, du søger efter noget imod, om det er det daglige pres, parforholdet, præstationer, angst osv. så findes der løsninger rundt omkring i landet på dygtige udbydere, som specialiserer sig i nøjagtigt det mål, og de problemer, som du går rundt med i hverdagen. Der findes ikke én årsag til at wellness er godt for dig. Ligesom der heller ikke kun findes én genre inden for wellness. Der findes massører, som beskæftiger sig specifikt med wellness-massage (i modsætning til behandlings-massage), der findes forskellige former for spa-ophold rundt omkring i landet, hvor de specialiserer sig i, at give dig den bedst mulige wellness-oplevelser, med fokus på afstressning, afslapning, varme, ro, balance, opfyldning af energi-depoter.
Derfor kan wellness-behandlinger som f.eks. massage være en kæmpe hjælp for folk med stress-symptomer. Det kan først og fremmest være med til at stoppe den onde cirkel, som skabes af stress i sindet. Det kan give en følelse af ro, afslappethed og velvære i kroppen som faktisk også kan MINDSKE mængden af stress i dit sind.
Ophold af forskellige slags bliver billigere og billigere, og mange wellness-udbydere i Danmark er dele af større virksomheder, der også tilbyder wellness-ophold til gode priser andre steder i verden.
Du lever i en tid, hvor wellness bliver mere populært og billigere. Flere og flere danskere oplever, at diverse wellness-og afstress-ophold hjælper dem med at komme af med mentale problemer, såsom stress. Derfor stiger populariteten inden for wellness. Der er nu flere udbydere inden for wellness end nogensinde, og derfor falder priserne lige nu også, så flere og flere af os kan være med. Søg evt. efter en wellness-udbyder hos MyPersonal, og se om der er nogle af udbyderne, der passer godt til dig!