Massage

Afstress og nydelse! Søg blandt godkendte udbydere inden for wellness-massage i hele landet. Sammenlign priser, og find dit match!

Søgefiltre (Klik for at fjerne)


Naturligflow

Stå stærkt i dig selv
Kvindeforløb - Stå stærkt i dig selv, smertefri krop. Vandreture. Yin yoga, afspænding og blid træning på hold. 1:1 sessioner ren wellness & psykomotorisk terapi. Behandling og træning af krop & sind
Roskilde

50 % rabat på afspændingsbehandling i marts

I anledningen af kvindernes internationale kampdag søndag. d. 8/3 får alle kvinder mulighed for et ekstra "MIG" treat. Du har mulighed for at få en FLOW afspændings behandling til halv pris i hele marts måned "what`´s not to like". klik ind på naturligf
Roskilde

Ægte Massage

Succes massagebehandlinger i mere end 30 år!
Vi beskæftiger os med massagebehandlinger, der har fokus på at forebygge, diagnosticere, behandle sygdomme og forebygge skavanker.
København

Prøvebehandling

Find din nye massør. Book en prøvebehandling!
København

Klippekort

Få råd til mere velvære. Spar penge med et 5-turs klippekort
København

Sauna plus Massage

Brug Infrarød Sauna og Fysiurgisk Massage sammen hjælper at gøre dig fri fra smerter meget hurtigere end du tager de to behandlinger separat.
København

Klinik for Fysiurgisk Massage

Kropsterapi & Massage
Halsnæs

Klinik Åboulevard

Når dit knæ skal genoptrænes, skal dine knæmuskler og sener styrkes, din bevægelighed i leddene generhverves, og din koordination typisk forbedres. Alt afhængig af din situation, kan genoptræningen a
København

YOJO

Yoga og Jordemoder
Gravidyogalærer Ditte Buur Bækgaard og erfaren jordemoder Mie Vincentz Abkjær glæder sig til at byde dig velkommen til YOJO gravidyoga og fødselsforberedelse med høj faglighed og dybdegående undervisn
København

Complete Me

ANSIGTSBEHANDLING, MASSAGE OG FORKÆLELSE FOR KROP OG SJÆL
COMPLETE ME HAR DEN ULTIMATIVE GUIDE TIL ET SMUKKERE UDSEENDE SAMT STØRRE VELBEFINDENDE.
København

Marianne Sommer

Uddannelser/ kurser og seminarer Fysiurgisk Idrætsmassør Sportsakupunktur Triggerpunkter Sportsskadeterapeut Kommunikation Behandler / klient Lænde- / Rygseminar Strain / Counterstrain Position
Slagelse

Ransdam Spa og Wellness

En klinik med mange behandlingstilbud.
Team Ransdam Spa & Wellness byder dig velkommen I vores særdeles hyggelige og afslappende lokaler – midt i hjertet af Næstved by.
Næstved

Gilleleje Badehotel

Gilleleje Badehotel tilbyder en række forskellige ophold. Det eneste du skal gøre, er at vælge, om du er til Gourmet, Wellness eller lidt af det hele!
Gribskov

Fhecht

Interesseret i at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig med træning eller fysioterapi?

kiropraktorhuset

Vi behandler alt lige fra babyer, børn, voksne og ældre mennesker.
Silkeborg

Hotel Ærø

Sydfynsk idyl ved Svendborg Havn
Har du brug for overnatning på Sydfyn? Eller måske er det blot på tide at forkæle din udkårne med et romantisk hotelophold? På Svendborg havn finder du historiske Hotel Ærø. Og vi bilder os ind, at du
Svendborg

Hotel og feriecenter Skagen Strand

Bestil dit ophold idag! Book online eller ring på 9848 7222
Hotel Skagen Strand er et hotel- og feriecenter, der ligger 12 km syd for Skagen by. Leder du efter afslapning, skønne strande, sjov for dine børn og et område med masser af kultur og charme? Ja, så k
Frederikshavn

Enjoy Resorts Rømø

Creating memorable moments at the island of Rømø
Tønder

Pulskoncept Aps

Fordi Pulskoncept leverer den komplette løsning!
Hos Puls koncept har vi specialiseret os i fysiologisk testning og rådgivning på højeste faglige niveau.
København

Ganesha Beauty & Wellness

Make time for yourself
Hvis du leder efter ultimativ afslapning og velvære hos "Ganesha" gør vi alt for at du som kunde skal føle dig velkommen og tillfreds.
Kolding

Massage

Gør noget godt for din krop
Sportsmassage der virker
Gribskov

BodyGuide Velværehus

Gør din hud glad - kom til at ose af overskud!
Svendborgs ældste Velværehus med over 20 års erfaring. Hos BodyGuide er du sikker på en kyndig vejledning og effektive behandlinger til en sund, flot hud. Vi tilbyder alt inden for skønhedens verden.
Svendborg

Massage København

Massage og wellness i København
Vi styrker din krop med massage!
København

32 resultater matcher dine kriterier

Massage

Stop den onde cirkel med massage

Krop og sind er tæt forbundet med hinanden. Når kroppen bliver stresset begynder musklerne at spænde op. Det kan især mærkes i musklerne omkring nakke, skuldre og den øvre del af ryggen. Derfor kan dygtige massører også ofte mærke om du er stresset eller afslappet lige for tiden. Hvis du går rundt med større mængder af stress i din hverdag end du plejer, vil massøren formentlig kommentere på dette, og spørge ind til, hvad det er, der stresser dig. Det er et rigtig godt samtale-emne under massage, da du dermed får lukket de dårlige vibrationer ud af kroppen (ved at itale-sætte dem), og samtidigt får du løsnet op i de muskler, som spændes, når du går rundt og stresser.
Mange massører vil som sagt forsøge at komme ind på de emner, der stresser dig, i din hverdag. Årsagen til dette er også, at det efterhånden er en mere og mere anerkendt forhold, at krop og sind hører sammen. Dermed vil stress i dit sind, skabe stress-symptomer i kroppen. Men problemer med kroppen (eksempelvis smerter, ledproblemer, gigt o.l.) vil også pårvirke dig meget mentalt. Derfor kan stress og have en selv-accellererende effekt, idét stress i dit sind, får musklerne til at spænde op. Spændte muskler kan give smerter og fysiske problemer i længden. Når du går rundt med smerter i længere tid, bliver du irriteret, træt, modløs og stresset grundet smerten, og dermed bliver sindet MERE stresset. Du har nu forhøjet dit stress-niveau.
Derfor kan wellness-behandlinger som f.eks. massage være en kæmpe hjælp for folk med stress-symptomer. Det kan først og fremmest være med til at stoppe den onde cirkel, som skabes af stress i sindet. Det kan give en følelse af ro, afslappethed og velvære i kroppen som faktisk også kan MINDSKE mængden af stress i dit sind. Der er flere specifikke tegn, du skal prøve at lægge mærke til, hvis du er i tvivl om du er ved at få stress, eller om du kunne bruge en udbyder inden for eksempelvis wellness-massage:

1. Du er mere øm i nakke og skuldre, end du plejer

Kroppens muskler afslører meget. Går du f.eks. rundt og er meget spændt op i musklerne omkring ryg, nakke og skuldre kan det være fordi du er stresset. Det kan også være fordi du har overanstrengt dig selvfølgelig. Og så skal du nok have fat i en udbyder inden for behandling af fysiske skader på kroppen. Men hvis det ikke er tilfældet, er det muligvis stress. Og kan wellness og afstress være de rigtige nøgleord for dig.

2. Du er mere irritabel end du plejer

Hvis du føler, at du skændes mere eller vrisser mere af dine nærmeste i øjeblikket, kan det være et symptom på stress. Det kan også være et symptom på andre ting, og problemer, men det er vigtigt at holde øje med, om du eksempelvis skændes ekstra meget med dine nærmeste, eller om du har mere tendens til humørsvingninger end du plejer. Dette kan nemlig være tegn på eksempelvis stress. Her vil det allerede være en god idé at kontakte en ekspert, eksempelvis (ved f.eks. milde symptomer) en wellness-udbyder, f.eks. en massør. Årsagen til dette er, at disse symptomer faktisk kan ødelægge flere af dine sociale relationer (eksempelvis dit ægteskab), hvilket efterfølgende, for manges vedkommende, kan resultere i mere stress.

3. Du har svært ved at falde i søvn

Hvis du oplever, at du lige for tiden har sværere ved at falde i søvn end du plejer, kan det være symptomer på begyndende stress. Igen kan dette også skyldes andre ting, men det er meget vigtigt at holde øje med om du oplever særligt store problemer med søvnen, fordi det kan være én af de første tydelige symptomer på (indledningsvis) mild stress, og (senere) mere alvorlig stress, hvilket også efterhånden vil give stærkere og stærkere symptomer.