Massage

Afstress og nydelse! Søg blandt godkendte udbydere inden for wellness-massage i hele landet. Sammenlign priser, og find dit match!

Søgefiltre (Klik for at fjerne)


YOJO

Yoga og Jordemoder
Gravidyogalærer Ditte Buur Bækgaard og erfaren jordemoder Mie Vincentz Abkjær glæder sig til at byde dig velkommen til YOJO gravidyoga og fødselsforberedelse med høj faglighed og dybdegående undervisn
København

Complete Me

ANSIGTSBEHANDLING, MASSAGE OG FORKÆLELSE FOR KROP OG SJÆL
COMPLETE ME HAR DEN ULTIMATIVE GUIDE TIL ET SMUKKERE UDSEENDE SAMT STØRRE VELBEFINDENDE.
København

Marianne Sommer

Uddannelser/ kurser og seminarer Fysiurgisk Idrætsmassør Sportsakupunktur Triggerpunkter Sportsskadeterapeut Kommunikation Behandler / klient Lænde- / Rygseminar Strain / Counterstrain Position
Slagelse

Ransdam Spa og Wellness

En klinik med mange behandlingstilbud.
Team Ransdam Spa & Wellness byder dig velkommen I vores særdeles hyggelige og afslappende lokaler – midt i hjertet af Næstved by.
Næstved

Gilleleje Badehotel

Gilleleje Badehotel tilbyder en række forskellige ophold. Det eneste du skal gøre, er at vælge, om du er til Gourmet, Wellness eller lidt af det hele!
Gribskov

Fhecht

Interesseret i at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig med træning eller fysioterapi?

kiropraktorhuset

Vi behandler alt lige fra babyer, børn, voksne og ældre mennesker.
Silkeborg

Hotel Ærø

Sydfynsk idyl ved Svendborg Havn
Har du brug for overnatning på Sydfyn? Eller måske er det blot på tide at forkæle din udkårne med et romantisk hotelophold? På Svendborg havn finder du historiske Hotel Ærø. Og vi bilder os ind, at du
Svendborg

Hotel og feriecenter Skagen Strand

Bestil dit ophold idag! Book online eller ring på 9848 7222
Hotel Skagen Strand er et hotel- og feriecenter, der ligger 12 km syd for Skagen by. Leder du efter afslapning, skønne strande, sjov for dine børn og et område med masser af kultur og charme? Ja, så k
Frederikshavn

Klinik Høilund

Klinik Høilund er en klinik for fysisk velvære. Jeg tilbyder fysiurgisk massage og auriculoterapi (øre-akupunktur).
Billund

Bodynamic International ApS

Udvikling gennem samhørighed og værdighed – “du bliver aldrig rigtig fri, før du ved at du hører til
Bodynamic – Somatisk psykoterapeutisk og analytisk system – er en banebrydende metode indenfor somatisk udviklingspsykologi og psykoterapi der integrerer forskningen i børns psykomotoriske udvikling,
Hørsholm

Enjoy Resorts Rømø

Creating memorable moments at the island of Rømø
Tønder

Pulskoncept Aps

Fordi Pulskoncept leverer den komplette løsning!
Hos Puls koncept har vi specialiseret os i fysiologisk testning og rådgivning på højeste faglige niveau.
København

Klinik for Fysiurgisk Massage

Kropsterapi & Massage
Halsnæs

Enjoy Resorts

Lad din sjæl og krop tage på ferie med en afkoblende og stressfri tid hos os på Rømø eller i Gråsten. Book 4 nætter men betal kun for de 3 (ankomst søn-man)
Sønderborg

Ganesha Beauty & Wellness

Make time for yourself
Hvis du leder efter ultimativ afslapning og velvære hos "Ganesha" gør vi alt for at du som kunde skal føle dig velkommen og tillfreds.
Kolding

Klinikken for Fysiologisk Massage v. Helga Rønshol

Hedensted

Beauty, Style & Wellness

Indehaver af salonen Beauty, Style & Wellness, beliggende Strandlund 102 - 2920 Charlottenlund, siden november 2010.
Gentofte

Birgitte Due

Øreakupunktur, Nada, Stress og Angst, Kraniosakral Terapi, Alexanderteknik, Ergonomi Aarhus
Århus

Klinik for Fysiurgisk Massage ved Dorthe Engelstoc

Der tilbydes Fysiurgisk Massageterapi, Kranio- Sakral- Terapi til voksne, der kan tilbydes Kinesiotapening som supplement til behandlingen.
Frederikssund

Birkedal Akupunktur & Massage

De behandlingsformer jeg anvender, udmærker sig ved hver især, at være meget effektive værktøjer i smertebehandling.
Holstebro

Fysioterapi og Osteopati

Vi er passionrede i vores arbejde
Vi er en lille gruppe af 4 med det formål at yde den allerbedste behandling der findes med de nyeste teknikker
Slagelse

Allerød Fysioterapeuterne

Allerød fysioterapeuterne er et team af specialister, som består af syv fysioterapeuter og én sekretær. Det er vores mål at give vores patienter den optimale behandling og service. Vi har alle en stor
Allerød

Klinikken

Din kiropraktor, fysioterapeut m.v. i København K
Vi arbejder tværfagligt, og kan derfor tilbyde dig den helt rigtige behandling!
København

Aktiv Velvære

Når du stiller krav til dit fitness- og fysiocenter
Aktivt Velvære er et moderne og innovativt træning og fysioterapi center. Vi tilbyder dig professionelle rammer, hvor både serviceniveau, faglighed, renlighed og vedligeholdelse er i højsædet.
Slagelse

Furesø Fysioterapi

Hos Furesø Fysioterapi Osteopati får du komplet undersøgelse, behandling og vejledning.
Alle tilknyttede personer er højt uddannede og vi vil gøre alt for at hjælpe dig.
Furesø

Massage

Gør noget godt for din krop
Sportsmassage der virker
Gribskov

BodyGuide Velværehus

Gør din hud glad - kom til at ose af overskud!
Svendborgs ældste Velværehus med over 20 års erfaring. Hos BodyGuide er du sikker på en kyndig vejledning og effektive behandlinger til en sund, flot hud. Vi tilbyder alt inden for skønhedens verden.
Svendborg

Massage København

Massage og wellness i København
Vi styrker din krop med massage!
København

38 resultater matcher dine kriterier

Massage

Stop den onde cirkel med massage

Krop og sind er tæt forbundet med hinanden. Når kroppen bliver stresset begynder musklerne at spænde op. Det kan især mærkes i musklerne omkring nakke, skuldre og den øvre del af ryggen. Derfor kan dygtige massører også ofte mærke om du er stresset eller afslappet lige for tiden. Hvis du går rundt med større mængder af stress i din hverdag end du plejer, vil massøren formentlig kommentere på dette, og spørge ind til, hvad det er, der stresser dig. Det er et rigtig godt samtale-emne under massage, da du dermed får lukket de dårlige vibrationer ud af kroppen (ved at itale-sætte dem), og samtidigt får du løsnet op i de muskler, som spændes, når du går rundt og stresser.
Mange massører vil som sagt forsøge at komme ind på de emner, der stresser dig, i din hverdag. Årsagen til dette er også, at det efterhånden er en mere og mere anerkendt forhold, at krop og sind hører sammen. Dermed vil stress i dit sind, skabe stress-symptomer i kroppen. Men problemer med kroppen (eksempelvis smerter, ledproblemer, gigt o.l.) vil også pårvirke dig meget mentalt. Derfor kan stress og have en selv-accellererende effekt, idét stress i dit sind, får musklerne til at spænde op. Spændte muskler kan give smerter og fysiske problemer i længden. Når du går rundt med smerter i længere tid, bliver du irriteret, træt, modløs og stresset grundet smerten, og dermed bliver sindet MERE stresset. Du har nu forhøjet dit stress-niveau.
Derfor kan wellness-behandlinger som f.eks. massage være en kæmpe hjælp for folk med stress-symptomer. Det kan først og fremmest være med til at stoppe den onde cirkel, som skabes af stress i sindet. Det kan give en følelse af ro, afslappethed og velvære i kroppen som faktisk også kan MINDSKE mængden af stress i dit sind. Der er flere specifikke tegn, du skal prøve at lægge mærke til, hvis du er i tvivl om du er ved at få stress, eller om du kunne bruge en udbyder inden for eksempelvis wellness-massage:

1. Du er mere øm i nakke og skuldre, end du plejer

Kroppens muskler afslører meget. Går du f.eks. rundt og er meget spændt op i musklerne omkring ryg, nakke og skuldre kan det være fordi du er stresset. Det kan også være fordi du har overanstrengt dig selvfølgelig. Og så skal du nok have fat i en udbyder inden for behandling af fysiske skader på kroppen. Men hvis det ikke er tilfældet, er det muligvis stress. Og kan wellness og afstress være de rigtige nøgleord for dig.

2. Du er mere irritabel end du plejer

Hvis du føler, at du skændes mere eller vrisser mere af dine nærmeste i øjeblikket, kan det være et symptom på stress. Det kan også være et symptom på andre ting, og problemer, men det er vigtigt at holde øje med, om du eksempelvis skændes ekstra meget med dine nærmeste, eller om du har mere tendens til humørsvingninger end du plejer. Dette kan nemlig være tegn på eksempelvis stress. Her vil det allerede være en god idé at kontakte en ekspert, eksempelvis (ved f.eks. milde symptomer) en wellness-udbyder, f.eks. en massør. Årsagen til dette er, at disse symptomer faktisk kan ødelægge flere af dine sociale relationer (eksempelvis dit ægteskab), hvilket efterfølgende, for manges vedkommende, kan resultere i mere stress.

3. Du har svært ved at falde i søvn

Hvis du oplever, at du lige for tiden har sværere ved at falde i søvn end du plejer, kan det være symptomer på begyndende stress. Igen kan dette også skyldes andre ting, men det er meget vigtigt at holde øje med om du oplever særligt store problemer med søvnen, fordi det kan være én af de første tydelige symptomer på (indledningsvis) mild stress, og (senere) mere alvorlig stress, hvilket også efterhånden vil give stærkere og stærkere symptomer.