Ledelsesudvikling

Søger du ledelsesudvikling for dine medarbejdere, eller dig selv? Søg blandt udbydere inden for ledelsesudvikling i hele landet. Sammenlign priser, og find den udbyder, der matcher dine behov bedst!

Søgefiltre (Klik for at fjerne)


Livsindsigt Coaching Vejle

Få klarhed til at leve det liv du ønsker
Livsindsigt Coaching Vejle er din personlige "wingman"
Vejle

Lene Vedfelt

Ressourceorienteret terapi, anerkendende pædagogik og langsigtet personlig udvikling
Hillerød

Dorte Windfeld

Du er så meget mere end du tror.
Terapi/coaching er for dig som er i krise eller står et svært sted i livet, men det er også for dig som ønsker at blive klogere på dig selv og har lyst til selvudvikling. Har du drømme eller mål du ha
Halsnæs

Sandplay.dk

Psykoterapi
Sandplay og tegning er metoder, der virker både på det indre psykiske plan og på et ydre handleplan. Det er altså metoder, der både kan bruges til at arbejde med dybere problemer, men også til at fin
Allerød

6 resultater matcher dine kriterier

Ledelsesudvikling

Hvad kan ledelsesudvikling gøre for dig og din virksomhed?

En effektiv måde at styrke din egen karriere på, er gennem undervisning, træning og coaching i lederskab. Samtidigt kan ledelsesudvikling også være en måde, at vækste din egen virksomhed ved at udvikle de ledere, der hver dag presser sin virksomhed fremad!

Ledelsesudvikling dækker over mange ting. Herunder ses en liste over nogle af de vigtigste ting, en udbyder inden for ledelsesudvikling kan give til dig som ansat, eller virksomhedsejer:

1. Træning i håndtering af stress, og arbejde i pressede situationer

Der er ikke nogen tvivl om, at en god leder skal være i stand til at træffe fornuftsbaserede beslutninger på ethvert tidspunkt (også i pressede situationer). Mange mennesker har dog svært ved dette (hvilket er en helt naturlig ting). Vi er designet til at flygte eller kæmpe, når vi møder fare på vores vej, og der er ikke nogen tvivl om at mange mennesker flygter. En leder skal lære ikke at flygte, han skal lære at tage de gode beslutninger, især når alting går i vasken, og deadline nærmer sig. Han skal kunne gøre dette, for at skabe den gode vækst, i den virksomhed han/hun er ansat i, blandt andet også ved at vise sig som et godt og stabilt forbillede for sine underordnede.

2. Kommunikation

En god leder skal være i stand til at kommunikere med den rigtige medarbejder på det rigtige tidspunkt, og på den rigtige måde. Han/hun skal magte at videregive informationer, eller direkte ordrer, uden at skabe eller eskalere en konflikt mellem leder og underordnet, eller mellem de ansatte generelt. Dette er en yderst svær disciplin, og det er vigtigt at sikre, at din medarbejere har denne færdighed. Har de ikke allerede dét, bør de udvikle den, og mest effektivt gennem uddannelse og læring. Overalt i landet findes der udbydere (store og små) som tilbyder uddannelse, træning og coaching inden for disse discipliner. Mange virksomheder benytter disse udbydere, lige fra små opstarter-virksomheder, til større veletablerede selskaber, som Novo Nordisk, Coop og Mærsk.

3. Konfliktløsning

En god leder skal helst være i stand til at håndtere konflikter mellem de ansatte i virksomheden. For en opstarter kan en konflikt betyde forskellen mellem vækst og konkurs, at for større etablerede virksomheder kan det betyde manglende vækst, juridiske problemstillinger og generelt dårligt arbejdsmiljø, som resulterer i sygemelding, uhensigtsmæssige opsigelser, fyringer og tidsspilde. Igen er der mange udbydere over alt i Danmark, der specialiserer sig i uddannelse, træning og coaching inden for håndtering af konflikter. Søg på MyPersonal og find den udbyder, som matcher dine, eller din virksomheds behov. Det vil kunne mærkes på væksten, det daglige arbejdsmiljø, og på din karriere!

4. Ledelsesudvikling

Hvis du virkelig ønsker at udvikle dig personligt for at styrke din karriere bør du helt sikkert kigge på ledelsesudvikling. Der findes mange grene og felter inden for ledelsesudvikling, men helt simpelt vil en udbyder indenform ledelsesudvikling forsøge at forbedre dine evner i forhold til kommunikation, stress-tolerance, menneskekendskab, viden om egne grænser, og hvordan du kan bryde dem. Der er ingen tvivl om, at det vil gavne dig som ansat, at finde en udbyder inden for ledelsesudvikling, men også at det vil gavne dine ansatte, hvis du selv er direktør for en virksomhed.