Kiropraktik

Søger du behandling af skader, overbelastning eller slid på kroppen? Søg blandt godkendte kiropraktorer i hele landet. Sammenlign priser, og find den udbyder, der matcher dine behov bedst!

Søgefiltre (Klik for at fjerne)


Kiropraktor København | Østerbro

DIn akut Kiropraktor København
Din nye akut Kiropraktor København, centralt på Østerbro. Ingen ventetid ved akut behov - mulighed for online booking

Studierabat

Som en af de få klinikker tilbyder vi studierabat på første besøg hos din kiropraktor København | Østerbro. Se mere på vores hjemmeside www.dinKiro.dk under priser

Klinik Åboulevard

Når dit knæ skal genoptrænes, skal dine knæmuskler og sener styrkes, din bevægelighed i leddene generhverves, og din koordination typisk forbedres. Alt afhængig af din situation, kan genoptræningen a
København

kiropraktorhuset

Vi behandler alt lige fra babyer, børn, voksne og ældre mennesker.
Silkeborg

Form og Fitness

Dit fitnesscenter på Amager?
Slank og i god form hele året, så tilmeld dig nu! Bestil din gratis prøvetime inkl. en gratis kropsanalyse. Form & Fitness, det gælder dit velvære!?
København

9 resultater matcher dine kriterier

Kiropraktik

Det er spild af tid, at gå rundt med smerter!

Har du, eller nogen du kender, problemer med sine led? En kiropraktor hjælper dig med at få styr på din krop, specifikt, når det er leddet, den er gal med. Kiropraktik er en behandlingsform, hvor behandleren gennem fysisk manipulation søger at hjælpe dig med at genvinde fuld bevægelighed i dine led. Det kan gøres på mange måder. Inden for kiropraktik mener man, at en bedring af leddenes bevægelighed, vil mindske den belastning, der kommer til at ligge på nervesystemet, således at smerter i sidste ende mindskes eller forsvinder helt. Det er en anerkendt behandlingsform i Danmark.
Der er ingen grund til, at du skal gå rundt med smerter i kroppen. Hvis det skyldes dine led, eller manglende bevægelighed i dine led, så tag kontakt til en ekspert (en kiropraktor) hos MyPersonal. Der er mange dygtige kiropraktorer i Danmark, og mange specialiserer sig i netop dét, du føler smerte i, og dermed har brug for behandling for. Du bør aldrig gå længe med smerter, da det mindsker levestandarden betydeligt. Hvis en dygtig udbyder kan hjælpe dig med at komme af med smerterne, råder vi til, at få det gjort.
Stop med at have ondt i kroppen. Få noget hjælp, og få samtidigt mere livsglæde, energi og overskud i hverdagen.

Der kan ikke sættes en pris for din velvære. Her giver en ekspert 2 gode årsager til, at du bør søge hjælp allerede i dag, hvis du har smerter:

1. Din smerte smitter af på dine pårørende

Når du har smerter, stjæler det din energi og dermed også dit overskud. Det overskud, der skulle være gået til dine pårørende. De vil derfor tydeligt kunne mærke, når du har problemer, idét du ofte vil virke irritabel, og distræt, samt have svært ved at leve i nuet. Der er derfor en dybere årsag i at søge hjælp, nemlig den, at dine nærmestes livskvalitet også vil øges. De vil jo gerne være sammen med dig, og ønsker dig også det bedste!

2. Smerter stresser sindet

Smerter stresser dig, og sætter kroppen i overlevelses-mode. I overlevelses-mode bliver kroppen dygtig til at overleve. Den mærker mindre smerte, og sår heles hurtigere. Men den bruger meget energi på det, og det slider både på kroppen og på dit sind. Det er tider med længerevarende smerte, der i sidste ende kan give dig stress og depression. Det kan slide så meget på sindet, at du i sidste ende ikke kan holde til mere mentalt. Samtidigt stresser det dig også fysisk, og slider på kroppen. Derfor kan det også i sidste ende mindske både livskvalitet og livslængde.