Frisør

Klipning og styling af hår? Søg blandt godkendte udbydere inden for frisør-branchen i hele landet. Sammenlign priser, og find den frisør, der matcher dig bedst!

Søgefiltre (Klik for at fjerne)


Hårsmedien

DIN FRISØR I LATINERKVARTERET - SVENDBORG
Hos Hårsmedien vil du møde kreative, veluddannede og glade frisører.
Svendborg

Copenhagen Beauty Center I/S

En verden af forkælelse!
Hos Copenhagen Beauty Center finder du en kæmpe palette af forskellige ydelser indenfor skønhed. Vi tilbyder alt fra frisørydelser og ansigtsbehandlinger til manicure og pedicure, eyelashextensions og
Herlev

2 resultater matcher dine kriterier

Frisør

Alt det med håret bliver nemmere!

Der kan være mange årsager til, at du skal bruge en frisør. Det har dog formentligt noget med dit hår at gøre.
Men der kan især være mange omstændigheder for hvornår du skal bruge en frisør. Måske er det en simpelt spørgsmål om at du skal have ordnet håret en gang om ugen eller måneden. Måske søger du at skifte frisør, fordi den gamle lukker, eller er faldet i kvalitet. Måske er det en panisk hastesag fordi du lige er blevet inviteret ud, eller skal til fest.

Uanset hvilke årsager (eller omstændigheder) der ligger til grund for din søgning efter en frisør, skal du vide, at frisørbranchen lige nu er den største inden for danske personlige udbydere. Du kommer altså IKKE til at mangle nogle at sortere i, hvis du leder efter en frisør hos os. Vi har de bedste, det er der ikke nogen tvivl om, men der er mange af “de bedste”. Mange godkendte, dygtige, passionerede frisører, som bruger hvert sekund af deres arbejdsdag på, at gøre dit hår flot, smukt, sexet osv. Hvis du har en fast frisør, kan det være praktisk at have fast tilknytning og kontakt til denne frisør. På den måde kan du lynhurtigt bestille tid, også når det haster med at få håret til at se ekstra godt ud. Står du før festen i weekenden, og finder ud af, at den er helt gal, kan du gå ind på MyPersonal, kontakte din faste frisør (gælder alle udbydere), og så er det bare med at få bestilt tid.
Det kan også være, at du er på udkig efter en ny frisør. Måske er din gamle frisør lukket, eller også leder du bare efter noget nyt og bedre. Det smarte ved MyPersonal er, at du kan søge på alt mellem himmel og jord vedrørende dit hår, og frem kommer vores forslag til landets dygtigste udbydere inden for frisørbranchen og alt til hårpleje. Så er det bare op til dig, at fortælle os, hvordan du gerne vil have listen sorteret, og så kan du vælge den frisør, der passer bedst til dig!
3 situationer, hvor MyPersonal er en hjælp for dig, i forbindelse med valg af frisør:

1. Du er ved at skifte frisør

Du er i gang med at skifte til en ny frisør, og du gider ikke, at bruge lang tid og penge på at finde én, der passer dig. Du har ikke lyst til at spilde tid hos en hårspecialist, som ikke giver dig dét, du gerne vil have. Her kan du søge på MyPersonal, under “frisør” eller “hår”, hvorefter du kan se hvad alle de forskellige frisører i dit nærområde tilbyder. Vælg herefter den, der passer bedst til dine ønsker og behov!

2. Det er en hastesag

Måske er du på vej til fest eller date. Og håret sidder bare ikke, som det skal. Her er vi igen en hjælp for dig. Søg på frisør eller hår i søgefeltet, og find en frisør nær dig. Kontakt lynhurtigt den frisør, du helst vil have tid ved, og få en hastetid.

3. Du har allerede en frisør, men vil gerne have frisørens oplysninger samlet ét sted.

Du har allerede en frisør. Og du er ikke interesseret i at skifte. Men det kan være smart at have frisørens oplysninger liggende ét sted, samt at kunne tilmelde sig, og reservere tider hos din frisør. Se eksempelvis hvornår din frisør er ledig på dennes skema.