Fodbehandling

Giv dine fødder en god behandling! Søg blandt godkendte udbydere inden for fodbehandling i hele landet. Sammenlign priser, og find den udbyder, der matcher dig bedst!

Søgefiltre (Klik for at fjerne)


Clinique Noir

Eksklusiv forkælelse til dig!
Få udført en sikker og tryg skønhedsbehandling. Du er i gode hænder.
København

Ganesha Beauty & Wellness

Make time for yourself
Hvis du leder efter ultimativ afslapning og velvære hos "Ganesha" gør vi alt for at du som kunde skal føle dig velkommen og tillfreds.
Kolding

Klinik for Fodterapi v. Helene Skovgaard & Christi

Gentofte

Beauty For All Seasons

Du er altid velkommen til at kontakte os om det enkelte produkt, da vi går meget op i vejledning af vores kunder.
Holbæk

BodyGuide Velværehus

Gør din hud glad - kom til at ose af overskud!
Svendborgs ældste Velværehus med over 20 års erfaring. Hos BodyGuide er du sikker på en kyndig vejledning og effektive behandlinger til en sund, flot hud. Vi tilbyder alt inden for skønhedens verden.
Svendborg

5 resultater matcher dine kriterier

Fødder

Dine fødder betyder mere end du tror!

Vi går rundt på vores fødder hele livet. Derfor er vores fødders tilstand også med til at definere resten af kroppens tilstand. Har fødderne det skidt, er der en vis sandsynlighed for at resten af kroppen heller ikke har det så godt. Går vi forkert på vores fødder, sætter det sig med årene i ankler, knæ, hofte og ryg, og dermed har fødderne defineret vores fysiske helbred allerede tidligere end vi aner.
Det er derfor heller ikke mærkeligt at læger ofte kontrollerer ældre menneskers fødder, når de undersøger deres helbred. Fødderne skjuler mange hemmeligheder om vores helbred. Det er meget vigtigt at du passer på dine fødder både rent fysiologisk, og på selve huden. Undgå f.eks. at gå forkert ved tidligt at få tjekket om dine fødder har den rette position, når du træder ned på et fast underlag. Få kontrolleret andre faktorer såsom pronation, platfodethed og lignende fysiologiske fodproblemer, som kan give større problemer, eller blot problemer i andre dele af kroppen

Noget du også skal tage hensyn til, vedrørende dine fødder, er selve huden. Har du eksempelvis meget hård hud, kan dette føre til vabler, svamp og sår under fødderne. Svamp opstår meget hyppigt, da sprækkede fødder giver et optimalt vækstmiljø for svampen candida, som også kan opstå andre steder på/i kroppen. Sørg for god fodhygiejne (for at undgå at f.eks. svamp overhovedet opstår), samtidigt med, at du holder din hud smidig ved hjælp af fugtende og smidiggørende cremer.
Hvis du er i tvivl om nogle af de problemer, du har, kunne stamme fra fødderne, kan det være en rigtig god idé at kontakte en personlig træner (for at få set på fødderne bevægelse i gang og løb) eller en fodterapeut (som kan behandle dine fødder for alle lidelser, de end måtte have. Der er lige nu mange dygtige fodterapeuter landet over, som er klar til at hjælpe dig både i form af behandling og i form af hjælp til at forebygge problemer med fødderne. Enhver skylder sig selv, at passe på sine fødder! Derfor er der også mulighed for, på MyPersonal, at søge på udbydere relaterede til “fødder” hvorefter du kan gennemgå søgeresultaterne og vælge den (eksempelvis) fodterapeut, der passer bedst til dig.