Akupunktur

Søger du efter hjælp og behandling af fysiske eller mentale problemstillinger? Søg blandt godkendte akupunktører i hele landet. Sammenlign priser, og find den udbyder, der matcher dine behov bedst!

Søgefiltre (Klik for at fjerne)


kiropraktorhuset

Vi behandler alt lige fra babyer, børn, voksne og ældre mennesker.
Silkeborg

Klinik Høilund

Klinik Høilund er en klinik for fysisk velvære. Jeg tilbyder fysiurgisk massage og auriculoterapi (øre-akupunktur).
Billund

Bodynamic International ApS

Udvikling gennem samhørighed og værdighed – “du bliver aldrig rigtig fri, før du ved at du hører til
Bodynamic – Somatisk psykoterapeutisk og analytisk system – er en banebrydende metode indenfor somatisk udviklingspsykologi og psykoterapi der integrerer forskningen i børns psykomotoriske udvikling,
Hørsholm

Akupunkturklinikken Bagsværd

Velkommen til Akupunkturklinikken Bagsværd
Gladsaxe

Birgitte Due

Øreakupunktur, Nada, Stress og Angst, Kraniosakral Terapi, Alexanderteknik, Ergonomi Aarhus
Århus

Birkedal Akupunktur & Massage

De behandlingsformer jeg anvender, udmærker sig ved hver især, at være meget effektive værktøjer i smertebehandling.
Holstebro

Fysioterapeuterne i Jersie

Vi tilbyder alle former for fysioterapi. Fysioterapien på klinikken kan foregå individuelt eller på hold.
Solrød

Furesø Fysioterapi

Hos Furesø Fysioterapi Osteopati får du komplet undersøgelse, behandling og vejledning.
Alle tilknyttede personer er højt uddannede og vi vil gøre alt for at hjælpe dig.
Furesø

Bjeld.dk

Lyt til din krop - den lyver aldrig
Behandling og personlig træning
Fredericia

BodyGuide Velværehus

Gør din hud glad - kom til at ose af overskud!
Svendborgs ældste Velværehus med over 20 års erfaring. Hos BodyGuide er du sikker på en kyndig vejledning og effektive behandlinger til en sund, flot hud. Vi tilbyder alt inden for skønhedens verden.
Svendborg

15 resultater matcher dine kriterier

Akupunktur

Hvad akupunktur kan gøre for dig

Akupunktur er en ældgammel behandlingsform, som stammer fra Kina og andre områder i Fjernøsten. Akupunktur menes at stamme helt tilbage fra omkring år 90 f.kr.
I akupunkturen arbejder man med kroppens energibaner (meridianer), (se også “Massage”). Disse energibaner blokeres af og til, og der kommer uregelmæssighed i banerne. Akupunktører genopretter disse baner ved hjælp af nåle, som placeres i “akupunktur-punkter” på kroppen. Bestemte punkter har indflydelse på specifikke energibaner, og man kan derfor som akupunktør påvirke bestemte dele af kroppen ved at ramme de rigtige energibaner. Derfor vil en akupunktør også nogengange placere nåle steder, hvor det kan virke mærkeligt. Men det er ikke tilfældigt, hvor nålene placeres. En nål, der placeres mellem tå nr. 1 (Storetå) og tå nr. 2 kan f.eks. påvirke leveren. Brugen af akupunktur er meget almindelig i Danmark. Således havde 24 % af alle voksne danskere i 2010 benyttet akupunktur.
Der findes flere forskellige former for akupunktur. De mest almindelige er listet nedenfor med en kort beskrivelse:

Moxa-brænding

Ved denne akupunktur-form afbrændes små, tørrede bynkeblade. De afbrændes enten direkte på huden, eller fæstnes til en nål. I gammel kinesisk medicinlære mener man, at sygdom og urenheder trænger ud gennem det lille brandsår.

Knogle-akupunktur

Ved denne akupunktur-form føres nåle så langt ind, at de rammer udvalgte punkter på knoglehinden. Akupunktur-formen benyttes ofte til kroniske lidelser, kroniske smerter, eller kredsløbsproblemer/forstyrrelser.

Øre-akupunktur

Hos akupunktører opfattes øret som et mikrosystem, der repræsenterer resten af kroppens system. Bestemte områder i øret, har derfor forbindelse til bestemte steder i resten af kroppen. Akupunkturen foregår på det ydre øre, og benyttes til alt fra sygdomme og lidelser til smerter i led og sener.
Det kan altid være svært at vide, hvor man skal gå hen for at finde én, der kan hjælpe med dit problem. Overvej en akupunktør. De har en viden om kroppens balance, og den energi, der flyder rundt i kroppen, og de kan helt sikkert hjælpe dig med at komme til bunds i dit problem, og få mere kontrol over energien i din egen krop.