Alt inden for wellness-behandlinger og wellness-ophold i hele landet. Søg blandt godkendte udbydere i hele landet. Sammenlign priser, og find den wellness-udbyder, der matcher dine ønsker og behov bedst!
Søgefiltre (Klik for at fjerne)


Naturligflow

Stå stærkt i dig selv
Kvindeforløb - Stå stærkt i dig selv, smertefri krop. Vandreture. Yin yoga, afspænding og blid træning på hold. 1:1 sessioner ren wellness & psykomotorisk terapi. Behandling og træning af krop & sind
Roskilde

50 % rabat på afspændingsbehandling i marts

I anledningen af kvindernes internationale kampdag søndag. d. 8/3 får alle kvinder mulighed for et ekstra "MIG" treat. Du har mulighed for at få en FLOW afspændings behandling til halv pris i hele marts måned "what`´s not to like". klik ind på naturligf
Roskilde

Ægte Massage

Succes massagebehandlinger i mere end 30 år!
Vi beskæftiger os med massagebehandlinger, der har fokus på at forebygge, diagnosticere, behandle sygdomme og forebygge skavanker.
København

Prøvebehandling

Find din nye massør. Book en prøvebehandling!
København

Klippekort

Få råd til mere velvære. Spar penge med et 5-turs klippekort
København

Sauna plus Massage

Brug Infrarød Sauna og Fysiurgisk Massage sammen hjælper at gøre dig fri fra smerter meget hurtigere end du tager de to behandlinger separat.
København

YOJO

Yoga og Jordemoder
Gravidyogalærer Ditte Buur Bækgaard og erfaren jordemoder Mie Vincentz Abkjær glæder sig til at byde dig velkommen til YOJO gravidyoga og fødselsforberedelse med høj faglighed og dybdegående undervisn
København

Complete Me

ANSIGTSBEHANDLING, MASSAGE OG FORKÆLELSE FOR KROP OG SJÆL
COMPLETE ME HAR DEN ULTIMATIVE GUIDE TIL ET SMUKKERE UDSEENDE SAMT STØRRE VELBEFINDENDE.
København

Marianne Sommer

Uddannelser/ kurser og seminarer Fysiurgisk Idrætsmassør Sportsakupunktur Triggerpunkter Sportsskadeterapeut Kommunikation Behandler / klient Lænde- / Rygseminar Strain / Counterstrain Position
Slagelse

Ransdam Spa og Wellness

En klinik med mange behandlingstilbud.
Team Ransdam Spa & Wellness byder dig velkommen I vores særdeles hyggelige og afslappende lokaler – midt i hjertet af Næstved by.
Næstved

Gilleleje Badehotel

Gilleleje Badehotel tilbyder en række forskellige ophold. Det eneste du skal gøre, er at vælge, om du er til Gourmet, Wellness eller lidt af det hele!
Gribskov

Fod på Livet

Oplev indre ro på vandring
Afprøv mindful spisning og mærk virkningen i kroppen
Lejre

Hotel Ærø

Sydfynsk idyl ved Svendborg Havn
Har du brug for overnatning på Sydfyn? Eller måske er det blot på tide at forkæle din udkårne med et romantisk hotelophold? På Svendborg havn finder du historiske Hotel Ærø. Og vi bilder os ind, at du
Svendborg

Hotel og feriecenter Skagen Strand

Bestil dit ophold idag! Book online eller ring på 9848 7222
Hotel Skagen Strand er et hotel- og feriecenter, der ligger 12 km syd for Skagen by. Leder du efter afslapning, skønne strande, sjov for dine børn og et område med masser af kultur og charme? Ja, så k
Frederikshavn

Enjoy Resorts Rømø

Creating memorable moments at the island of Rømø
Tønder

Ganesha Beauty & Wellness

Make time for yourself
Hvis du leder efter ultimativ afslapning og velvære hos "Ganesha" gør vi alt for at du som kunde skal føle dig velkommen og tillfreds.
Kolding

Massage

Gør noget godt for din krop
Sportsmassage der virker
Gribskov

Hotel Aalborg

Aalborg

Stoholm Fritids- og Kulturcenter

Viborg

BodyGuide Velværehus

Gør din hud glad - kom til at ose af overskud!
Svendborgs ældste Velværehus med over 20 års erfaring. Hos BodyGuide er du sikker på en kyndig vejledning og effektive behandlinger til en sund, flot hud. Vi tilbyder alt inden for skønhedens verden.
Svendborg

Massage København

Massage og wellness i København
Vi styrker din krop med massage!
København

28 resultater matcher dine kriterier

Din vej til velvære

Wellness

Der er intet som et afbræk fra en travl hverdag. Hvad end du søger muligheder for at stresse af, styrke familie-, venskab-, eller parforholdet, eller bare ren og skær velvære, så bør du søge noget inden for Wellness. I Danmark er der flere hundrede udbydere inden for Wellness, og de har alle én ting tilfælles: Deres mål er at give dig en oplevelse af velvære, som vil forbedre din hverdag gennem afstressning, afslapning, og ren nydelse. Samtidigt er disse specialister i wellness-tilbud, som giver dig et større overskud i hverdagen, samt mere energi i hverdagen, til at være der for de mennesker, du holder af.

Skønhedsbehandling i forbindelse med sociale arrangementer

Der er ingen tvivl om, at det sker for mange, at man lige pludselig står derhjemme, og er yderst utilfreds med sit eget spejlbillede lige før en fest. Og her gælder det om at kunne handle hurtigt. Hvad end du skal bruge én, der kan give dig en formidabel ansigtsbehandling, pedicure eller manicure, eller du skal have en klipning f.eks., kan du lynhurtigt finde det, du søger på MyPersonal.dk.

Afstressning

Mange udbydere i Danmark hjælper dig med at komme en stresset hverdag til livs gennem forskellige ophold og wellness-behandlinger. Søger du hos MyPersonal, vil du kunne se et stort udbud bestående af alt lige fra massage og spa-ophold, til yoga, badehoteller og meditation. Der er masser af muligheder for at give dig selv mulighed for at stresse af og mærke virkningerne af et energi-givende wellness-ophold.

Ophold

Mange udbydere af Wellness-tilbud giver dig mulighed for at bestille et ophold på hotel eller lignende, med tilhørende wellness-faciliteter. Bestiller du ét af disse ophold, er der ingen tvivl om, at du vil blive mødt af professionelle mennesker, som er specialister i, at give dig en afslappende, afstressende og energi-givende oplevelse. Mange ophold tilbyder overnatning, spisning, og wellness-faciliteter som en samlet pakke, og mange wellness-ophold er et fantastisk gaveforslag til din kæreste, et familiemedlemmer, eller venner.

Spa

Søger du mulighed for at stresse helt af, i varme, livgivende opgivelser, så er en spa-oplevelse hos en af landets dygtigste udbyder af wellness, lige noget for dig. Når du bestiller en spa-oplevelse vil du opleve forskellige former for sunde oplevelser hvad end der er tale om sauna, varmtvands-oplevelser, massage, infrarød sauna osv. Lad det varme vand, de rensende dufte, de energigivende drikke, og behandlingerne fjerne al stressende tankegang fra dit sind, og give dig mere fred og energi i tilværelsen.

Massage

Massage er en kilde til velvære hos de fleste mennesker. Årsagen hertil er, at en stressende hverdag give spændte muskler og sener, især i ryg og nakke. Disse spændte dele af kroppen, påvirker herefter hjernen til at tro, at der endnu er fare på færde, så herefter gør kroppen endnu mere stresset. Derfor er stress generelt en ond cirkel, der kan være svær at bremse, og især at vende. Massage er en måde, at få et forspring i sit liv, da du ved at afspænde musklerne i kroppen faktisk fjerner den stress, som giver de spændte muskler til at starte med. Søg derfor muligheder for et Wellness-ophold med mulighed for massage, hvis du tænker, at afspænding af kroppen, eller afstressning generelt, er noget du har brug for. Du vil helt sikkert ikke fortryde det, da det vil give dig mere ro i sindet, større mentalt overskud, samt mere energi i tilværelsen.