Søger du hjælp til at forbedre din form, opnå personlige resultater, eller blot blive et sundere menneske? Søg blandt godkendte udbydere i hele landet inden for træning og sundhed. Sammenlign priser, og find den udbyder, der matcher dine behov og mål bedst.
Søgefiltre (Klik for at fjerne)


Naturligflow

Stå stærkt i dig selv
Kvindeforløb - Stå stærkt i dig selv, smertefri krop. Vandreture. Yin yoga, afspænding og blid træning på hold. 1:1 sessioner ren wellness & psykomotorisk terapi. Behandling og træning af krop & sind
Roskilde

Personlig træner og Coach Vicki Skovfoged

København

Ricegym v. Morten Tillitz

Odense

Rollingehold

Rollingeholdet er for børn fra ca. 6 år og til de bliver 8.
Kalundborg

Børnehold ca. 8-12 år

Børneholdet er for alle børn og unge mellem 8 og 12 år.
Kalundborg

Ungdomshold ca. 13-17 år

På ungdomsholdet træner de unge mellem ca.: 13 og 18 år. Holdet træner sammen med voksneholdet.
Kalundborg

Flemming Andreasen

Flemming test
Slagelse

Klinik Åboulevard

Når dit knæ skal genoptrænes, skal dine knæmuskler og sener styrkes, din bevægelighed i leddene generhverves, og din koordination typisk forbedres. Alt afhængig af din situation, kan genoptræningen a
København

Personlig træning i PS Studio

NÅ DIT PERSONLIGE MÅL – BOOK DIN TRÆNER I DAG
Aalborg

Fortius Fitness

Fitness Simplified
Personlig træner - Ekspert i Vægttab og Livsstilsomlægning

Sandra Rosendahl

Online coach & personlig træner
København

Fhecht

Interesseret i at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig med træning eller fysioterapi?

Fod på Livet

Oplev indre ro på vandring
Afprøv mindful spisning og mærk virkningen i kroppen
Lejre

Hotel og feriecenter Skagen Strand

Bestil dit ophold idag! Book online eller ring på 9848 7222
Hotel Skagen Strand er et hotel- og feriecenter, der ligger 12 km syd for Skagen by. Leder du efter afslapning, skønne strande, sjov for dine børn og et område med masser af kultur og charme? Ja, så k
Frederikshavn

Form og Fitness

Dit fitnesscenter på Amager?
Slank og i god form hele året, så tilmeld dig nu! Bestil din gratis prøvetime inkl. en gratis kropsanalyse. Form & Fitness, det gælder dit velvære!?
København

Helle Glass

Kost Motion Velvære
Ønsker du at tabe dig ? Ønsker du en sundere livsstil ?
Esbjerg

Enjoy Resorts Rømø

Creating memorable moments at the island of Rømø
Tønder

Pulskoncept Aps

Fordi Pulskoncept leverer den komplette løsning!
Hos Puls koncept har vi specialiseret os i fysiologisk testning og rådgivning på højeste faglige niveau.
København

12 ugers trænings program muskel opbygning eller v

Det her er et fantastisk tilbud der henvender sig til alle, der gerne ville prøve kraften med at 12 trænings program for enten muskel opbygning eller vægttab!
Ballerup

Allen Wildes - Personlig Træner

Fredericia

DiætistPraksis v. Vibeke Mousten

København

DKTrainer

Assens

Eb Personlig Træner

Egedal

Fit og Sund (Køge, Ringsted osv. )

Faxe

Glenn Brændbjerg

Rødovre

Healthy Powerful Body

Ishøj

KennethMose.dk

København

Klinisk Diætist Charlotte Tønnes Jensen

Sorø

Kolding Zoneterapi v. Inge Støvring

Kolding

Kondifabrikken

København

Kostvejleder Og Funktionel Træner Catia Simonsen

Aalborg

Martin Rask Ivs

Lyngby Tårbæk

Mei-Kinesisk-Massageklinik

Favrskov

Michael Gram

Esbjerg

Move2Peak

Frederiksberg

MoveYou

Randers

Nomen Fitness for kvinder

Kolding

OBBC

Odense

Pernille Vagner Dietz

Århus

Personlig Træner - Chris Thorning

Aabenraa

Personlig Træner - Daniel Hyldgaard

Århus

Personlig Træner - Laura Rørdam

Hørsholm

Personlig Træner - Starup

Køge

Personlig Træner /V Runa Vestergaard

Helsingør

Personlig træner Camilla Lykke

Århus

Personlig Træner Diana

Gribskov

Personlig Træner Jan Pedersen

Roskilde

Personlig træner Kristina Maj Dybdahl

København

Personlig træner Lars Christiansen

København

Personlig Træner Louise Sand Kirk

Århus

Randløv og Boesen

København

Repeat

København

Rikke H. Lauritzen - Personlig Træner

Silkeborg

Stabil Krop

Frederiksberg

Stefan Moos

Odense

Sund Krop Igen

Aabenraa

SundDiætist Aps

Odense

SundmedSanne

Kolding

Sydhavsdiætisten. Den Mobile Diætist

Guldborgsund

Team Herba Power

Hvidovre

Thygesen Health

Rudersdal

Trine Winther

Slagelse

Tri-Træneren

Aalborg

Træning og kostvejledning v. Trine Stengade

Egedal

Uperform v. Teresa Olsen (UNDERSØG YDERLIGERE FØR

København

You-can-do-it v. Pia Anholm Salomonsen

Århus

Århus PT Studie

Århus

Slagelse Aikido Klub

Aikido er en konkurrence-fri japansk kampkunst, hvor grundtanken er, at en mindre kraft leder en større kraft. Du opbygger evnen til at forsvare dig selv, samt overblik og selvtillid.
Slagelse

Træning i Slagelse Aikido Klub

Træn Aikido i Slagelse Aikido Klub. Arbejd med din krop og dit sind, mens du lærer at forsvare dig selv. Gennem træning i klubben, opnår du samtidigt efterhånden et større overblik, samt en større selvtillid i dagligdagen.
Slagelse

Doshinkan Aikido

Træn Aikido i Skælskør, i Doshinkan Aikido Dojo, hvor der er plads til alle!
Slagelse

Pernielsen.com

Helsingør

80 resultater matcher dine kriterier

Vejen mod en sundere krop

Træning

Der er mange årsager til at søge mere træning i dagligdagen. Mange mennesker i Danmark lider af overvægt, mangel på energi, stress, depression, og generelt lav selvtillid og selvværd. Større fokus på sundhed og afbalanceret livsstil, i form af træning og sund kost, vil kunne hjælpe dig med at overvinde disse forhindringer, og give dig et mere positivt sind, og mere overskud, både fysisk og mentalt. Nogle søger også træning for at forbedre fysiske præstationer, og opnå personlige mål i form af markerede muskler, sixpack, god kondi, stærkere krop, stærkere core, v-shape, triathlon, marathon, eller præstationer inden for elite-sport.

Overvægt

Flere og flere mennesker bliver i Danmark erklæret overvægtige hvert år. Er du overvægtig, og ønsker du at komme af med din overvægt én gang for alle, ved hjælp af sund kost og motion? Søg hjælp hos en fitness-udbyder, personlig træner, kostvejleder eller en sportsklub, og få gør din krop sundere, sænk din fedtprocent, og tag det første skridt til et nyt liv mere bedre kondi, mere markeret krop, og mere mentalt overskud! Hos os kan du søge blandt godkendte udbydere inden for træning, kost og sundhed, og komme af med overvægten.

Mangel på energi

En lang arbejdsdag, børn, uddannelse og en fyldt dagligdag kan gøre det svært at bibeholde energien i hverdagen! Det er videnskabeligt bevist at en sundere og mere afbalanceret krop, samt træning og motion, giver mere energi i hverdagen. Gå efter et mere positivt sind, ved at finde en træner eller kostvejleder, inden for fitness, kostvejledning, personlig træning, holdtræning, og træning i sportsklub. Du vil ikke fortryde det, og det vil dine omgivelser heller ikke! Livet er for kort til at være lav på energi! Find en udbyder hos os i dag. Vi hjælper dig med at finde det perfekte match.

Stress og depression

Stress og depression er begge lidelser, som oftere og oftere ses blandt den danske befolkning. Det er videnskabeligt bevist at træning, sund kost, og sund livsstil generelt hjælper med at forebygge, håndtere og bekæmpe stress. Ligeledes er det bevist at træning i sig selv får hjernen til at udskille endorfiner, som gør dig glad. Og glæde giver overskud, og mental frihed i hverdagen. Udnyt dit fulde potentiale, og find en udbyder inden for træning, sundhed, kost, motion, fitness, personlig træning, holdtræning og træning i en sportsklub. Kom af med stress og depression ved at give dig selv en sundere krop, flottere krop, og en mere afbalanceret hverdag. Hos os kan du finde udbydere inden for alt lige fra styrketræning til Yoga. Tag magten over dit liv og find en udbyder hos os i dag!

Større selvtillid og selvværd

Mange mennesker, både børn, unge, voksne og ældre, lider af dårligt selvværd eller mangel på selvtillid. Træning er én af de ting, der kan hjælpe på blandt andet manglende selvtillid, ved at lære kroppen og hjernen, at alt kan lade sig gøre, når vi arbejder hen i mod et mål. Stille og roligt, vil man undervejs i træningen, i takt med at man kommer tættere på sit mål om en bedre form eller kondi, (og eksempelvis mindre overvægt), opleve mere selvtillid i hverdagen, som tydeligt vil smitte af på ens omgivelser, arbejde, uddannelse, parforhold og sociale forhold. En mere afbalanceret og sund krop, sund kost, træning, motion, bedre kondi, er alle faktorer, der forbedrer din mentale tilstand, forbedrer din fysiske tilstand (markerede muskler, bedre kondi, sundere krop) og viser dig at alt kan lade sig gøre! Find en udbyder hos MyPersonal inden for Træning, kostvejledning, sundhed, fitness, personlig træning og sport!

Personlig træning

En personlig træner er den direkte vej til at nå dine mål. Hvad end dit mål er at løbe en ironman, marathon, dyrke sport på eliteplan, tabe dig (se afsnittet “Overvægt”), få mere energi i hverdagen, større selvtillid, mindre stress eller afhjælpe depression, så er den effektive vej en personlig træner. Din personlige træner hjælper dig med at sammensætte et træningsprogram, som passer til din krop og dine mål. Er dit mål f.eks. at få mere markerede muskler (eks. sixpack, V-shape) vil din træner skrue et program sammen, som hjælper dig med at styrketræne på den rigtige måde, så du opbygger den muskulatur, som du drømmer om. Samtidigt vil han vise dig, nøjagtigt hvordan du skal sammensætte din konditræning, så du reducerer din fedtprocent mest muligt, og dermed sørger for at dine muskler markeres tydeligt. Inden længe er du klar til at vise sixpack og V-shape på stranden! Er du i forvejen sportsudøver, eller planlægger du at gennemføre ironman, marathon, ekstremløb, Nordic Race, Ekstrem Mandehørm eller lignende, vil han også kunne hjælpe dig med design af et program, der forbereder din krop, muskler, kondi, led og sener, nøjagtigt til disse discipliner.

Kostvejledning

Træning er ikke nok. Det ved vi. Kosten er en lige så vigtig brik i puslespillet som de endeløse timer i trænings-centeret, på løbebåndet eller i svømmehallen. For at sikre dig, at dine muskler fremtræder så markerede som muligt eller blot for at øge din generelle sundhed og velvære, bør du finde dig en kostvejleder, til at hjælpe dig med at sætte en kostplan sammen, som er skræddersyet nøjagtigt til dig! Ved hjælp af en kombination mellem sund kost og motion vil du mærke hvordan din fysiske tilstand bliver bedre i takt med, at du får mere overskud og bliver mere tilfreds med dig selv. Observér hvordan det overskydende fedtlag skæres væk, og dine muskler bliver mere markerede. Find en kostvejleder hos MyPersonal, og start dit nye liv i morgen!

Fitness

Der er andre mulighed for at komme i bedre form end at finde en personlig træner. Træning i fitness er også en god mulighed for at komme i bedre form, styrke de muskler, du drømmer om, øge din kondi, og opnå dine mål. Kom hele kroppen rundt, lige fra V-shape til den berømte sixpack, med alle fitness-centrets maskiner. I mange fitness-centre er der også mulighed for at tilmelde sig holdtræning, hvor du kan træne med andre, der deler samme mål som dig. Holdene er mange steder også delt op efter niveau. Et abonnement hos et fitness-center er en fantastisk måde at få en sundere krop gennem træning på egen hånd, eller med familie og venner. Find en oversigt over de bedste fitness-centre i landet hos MyPersonal!

Holdtræning

En god måde at skabe og opretholde motivationen til træning og sund livsstil er ved at deltage på ugentlige hold med mennesker, der deler din lyst til sundhed og velvære. Overalt i Danmark findes der motions- og træningshold inden for alt lige fra styrketræning, konditræning og løbetræning til Pilates, Yoga og Meditation. Søg blandt godkendte udbydere inden for holdtræning og find et hold der passer dig, og som kan hjælpe dig med at opnå og beholde den krop, du drømmer om, og den velvære, du fortjener!

Sportsklub / Idrætsforening

Én af de sikre måder at komme i form på, på en sjov måde er gennem en sportsklub eller en idrætsforening. Her vil du typisk (hvad end der er tale om holdsport eller individuel sport) blive trænet og instrueret i den sport, du dyrker, og samtidig træne i praksis for at blive så god som muligt. Dette medvirker ofte, at du opbygger større og stærkere muskulatur, bedre kondi og større evne til stress-håndtering, samt større mentalt overskud. Træning i klubber og foreninger er meget populært i Danmark, og hvad end du melder dig ind i en løbeklub, eller en kampsports-forening vil din krop blive sundere, din form blive bedre, og du vil få et mere positivt og åbent sind i din hverdag!