Søger du skønhedsbehandling, behandling af hud, frisører eller diætister, finder du det her. Søg blandt godkendte udbydere inden for skønhed og kropspleje i hele landet. Sammenlign priser og find den udbyder, der matcher dine behov bedst!
Søgefiltre (Klik for at fjerne)


Der er ingen resultater der matcher din søgning

Der er ingen tilbud der matcher dine ønsker

Skønhed og kropspleje

Skønhed og kropspleje

Der findes ingen som dig. Det kan vi ikke komme udenom. Du fortjener at passe på din krop, og samtidigt fortjener du, at være tilfreds, når du ser dig selv i spejlet. Er du dét nu? Der kan være mange behov inden for skønhed. Du kan være på vej til fest, og skulle bruge en ansigtsbehandling, makeup, manicure, pedicure eller lignende. Der skal lægges vægt for skønheden, da du skal være selvsikker til festen. Det kan også være du er en kvinde, eller mand, som blot søger at bevare en smuk og fejlfri hud, efterhånden som du bliver ældre. Måske skal du have ordnet dit hår? Ændret frisure, eller blot klippet den gamle til af en dygtig frisør og/eller hår-stylist. Inden for kropspleje kan vi tale om pleje af fingre, fingernegle, fødder, tæer og tånegle, som eksempler. Har du problemer med dine fødder kan det (især som ældre) påvirke dit liv meget kraftigt. Det gælder derfor generelt om med ting, der har med kropspleje at gøre, at få kontaktet en ekspert i pleje af kroppen, og få denne udbyder til at hjælpe med at lægge en plan for at bibeholde en så sund og velfungerende krop som muligt, så længe som muligt.

Skønhedsbehandling i forbindelse med sociale arrangementer

Der er ingen tvivl om, at det sker for mange, at man lige pludselig står derhjemme, og er yderst utilfreds med sit eget spejlbillede lige før en fest. Og her gælder det om at kunne handle hurtigt. Hvad end du skal bruge én, der kan give dig en formidabel ansigtsbehandling, pedicure eller manicure, eller du skal have en klipning f.eks., kan du lynhurtigt finde det, du søger på MyPersonal.dk.

Skønhed i dagligdagen

Hvad end det er håret, ansigtet, neglene, eller huden så findes der dygtige udbydere rundt omkring i hele landet, som er klar til at hjælpe dig med at bibeholde din skønhed! Fra frisører til kosmetologer, vi har det hele!

Kropspleje

Det er vigtigt, at du plejer din krop. Som tidligere nævnt er der ingen som dig. Og efterhånden som hverdagen slider på din krop, gælde rdet om at at pleje den, så den kan holde sig smuk og velfungerende i mange år. Med en udbyder inden for kropspleje (f.eks. frisører, fodterapeuter osv.) vil du få hjælp til at pleje din krop, på den bedste, mest effektive måde, med de bedste remedier, og af de dygtigste mennesker, du overhovedet kan finde! Tænk på dig selv, og din krop! Find en udbyder, der passer til dig, hos MyPersonal.

Personale- og ledelsesudvikling

Søger du at vækste din virksomhed? En start kan udvikling af dit personale, eller din lederstab. Eksperter rundt omkring i hele landet, udbyder kurser i alt lige fra strategisk ledelse og selvledelse, til kurser i stress-håndtering og konfliktløsning på arbejdspladsen. Alle disse udbud vil kunne forbedre din virksomheds evne til at bibeholde en gnidningsfri hverdag, og dermed en gnidningsfri vækst.

Undervisning / Coaching

Hvad end du ønsker at lære et sprog, eller du har brug for en coach for at forbedre dine præstationer inden for sport, så kan du finde det hos MyPersonal. Her findes der undervisere i alt, og uanset hvad du ønsker undervisning i, ligger det sandsynligvis her, og ellers går der ikke længe, før det kommer. Landets dygtigste undervisere og coaches er samlet hos MyPersonal, og de er klar til at sikre, at du får den bedste mulighed for at tilegne dig nye færdigheder, udvikle dig personligt, og få et liv med mere overskud og energi!

Psykoterapi

I psykoterapi søger en terapeut at hjælpe dig med dine psykiske problemstillinger ved hjælp af gentagne dialoger mellem dig og terapeuten. Blandt andet ved at analysere klientens nuværende livssituation, samt klientens fortid, kan psykoterapeuten, i samarbejde med sin klient (og gennem dialog) nå ind til nøjagtigt de problemer, forårsager det oprindelige psykiske problem. Hermed kan I i fællesskab finde roden til problemet, hvorefter det kan løses. Der findes dygtige psykoterapeuter over hele landet, som er klar til at hjælpe dig, med lige netop dit problem, hvad end det er almen personlig udvikling, stress, depression, angst eller noget helt andet. Find dem på MyPersonal.

Sports-coaching

Mange sportsfolk får mental træning og coaching for at forbedre deres præstationer inden for deres sport. I forbindelse med sports-coaching arbejdes der blandt andet med håndtering og forebyggelse af stress og angst, men også for at hærde sportsmandens viljestyrke, og hjælpe denne med at kunne give sit yderste, når konkurrencen er i gang. Mange sportsfolk arbejder f.eks. med præstationsangst, og ved at eliminere hæmninger som dette, og ved at øge viljestyrke og mental robusthed, kan sportsfolk ofte forbedre deres præstationer betydeligt. Hos MyPersonal kan du finde udvalgte udbydere fra hele landet, som er eksperter i sports-coaching, og som også kan føre dig mod større resultater!