Personlig udvikling

Søger du personlig udvikling, eller udvikling for dine medarbejdere? Søg blandt udbydere inden for personlig udvikling i hele landet. Sammenlign priser, og find den udbyder, der matcher dine behov bedst!

Søgefiltre (Klik for at fjerne)


Naturligflow

Stå stærkt i dig selv
Kvindeforløb - Stå stærkt i dig selv, smertefri krop. Vandreture. Yin yoga, afspænding og blid træning på hold. 1:1 sessioner ren wellness & psykomotorisk terapi. Behandling og træning af krop & sind
Roskilde

Klinik Åboulevard

Når dit knæ skal genoptrænes, skal dine knæmuskler og sener styrkes, din bevægelighed i leddene generhverves, og din koordination typisk forbedres. Alt afhængig af din situation, kan genoptræningen a
København

Livsindsigt Coaching Vejle

Få klarhed til at leve det liv du ønsker
Livsindsigt Coaching Vejle er din personlige "wingman"
Vejle

Lene Vedfelt

Ressourceorienteret terapi, anerkendende pædagogik og langsigtet personlig udvikling
Hillerød

Dorte Windfeld

Du er så meget mere end du tror.
Terapi/coaching er for dig som er i krise eller står et svært sted i livet, men det er også for dig som ønsker at blive klogere på dig selv og har lyst til selvudvikling. Har du drømme eller mål du ha
Halsnæs

Sandra Rosendahl

Online coach & personlig træner
København

Sandplay.dk

Psykoterapi
Sandplay og tegning er metoder, der virker både på det indre psykiske plan og på et ydre handleplan. Det er altså metoder, der både kan bruges til at arbejde med dybere problemer, men også til at fin
Allerød

Form og Fitness

Dit fitnesscenter på Amager?
Slank og i god form hele året, så tilmeld dig nu! Bestil din gratis prøvetime inkl. en gratis kropsanalyse. Form & Fitness, det gælder dit velvære!?
København

Helle Glass

Kost Motion Velvære
Ønsker du at tabe dig ? Ønsker du en sundere livsstil ?
Esbjerg

Pulskoncept Aps

Fordi Pulskoncept leverer den komplette løsning!
Hos Puls koncept har vi specialiseret os i fysiologisk testning og rådgivning på højeste faglige niveau.
København

12 ugers trænings program muskel opbygning eller v

Det her er et fantastisk tilbud der henvender sig til alle, der gerne ville prøve kraften med at 12 trænings program for enten muskel opbygning eller vægttab!
Ballerup

Slagelse Aikido Klub

Aikido er en konkurrence-fri japansk kampkunst, hvor grundtanken er, at en mindre kraft leder en større kraft. Du opbygger evnen til at forsvare dig selv, samt overblik og selvtillid.
Slagelse

Træning i Slagelse Aikido Klub

Træn Aikido i Slagelse Aikido Klub. Arbejd med din krop og dit sind, mens du lærer at forsvare dig selv. Gennem træning i klubben, opnår du samtidigt efterhånden et større overblik, samt en større selvtillid i dagligdagen.
Slagelse

Doshinkan Aikido

Træn Aikido i Skælskør, i Doshinkan Aikido Dojo, hvor der er plads til alle!
Slagelse

21 resultater matcher dine kriterier

Personlig udvikling

Hvad kan personlig udvikling gøre for dig?

Der kan være mange årsager til, at du søger personlig udvikling. Måske søger du, at forbedre din karriere ved at blive bedre til at håndtere pres, stress, angst. Måske ønsker du at udvikle dit menneske-kendskab, så du kan blive en bedre / mere effektiv kollega. Mange søger også personlig udvikling for, i sidste ende, at forbedre deres udstråling, så de bliver bedre sælgere, eller får nemmere ved at finde en partner.
Der kan være mange årsager til denne søgen, og uanset hvad du søger, er der mange muligheder for personlig udvikling over alt i Danmark. Coaches og undervisere over hele landet står parat med undervisning og kurser til at hjælpe dig med at opnå nøjagtigt den udvikling (og de mål), som du drømmer om. Der er ingen grænser for, hvad du kan opnå med den rette coach, underviser, terapeut eller vejleder.
Personlig udvikling kan som sagt dække over meget. Det kan være praktisk at overvej på forhånd præcis, hvad det er for en form for personlig udvikling, du søger, før du begynder at lede, for at sikre mindst mulig spildtid på at lede. Herunder ses en række felter, inden for personlig udvikling, efterfulgt af en kort beskrivelse:

1. Håndtering af stress

En af de mest populære felter inden for personlig udvikling er undervisning, træning og kurser i håndtering og forebyggelse af stress. Dette ses blandt andet ofte inden for udvikling af karriere-færdigheder. Er du bedre til at håndtere begrænsninger som stress og angst, og er du bedre til eksempelvis at arbejde effektivt i pressede situationer, så har du også større mulighed for at forbedre din karriere betydeligt.

2. Håndtering af angst

Ligesom stress kan angst være en hæmmende faktor for din karriere. Er du præget af angst, vil du ofte have svært ved at arbejde effektivt under pres, og i stressede situationer, hvilken kan skade din karriere. Men det kan samtidigt også være et kæmpe problem at få familielivet til at hænge sammen, når dagligdagen er præget af nervøsitet og angstanfald. Igen kan det være en god idé derfor at modtage noget undervisning eller coaching netop i håndtering og forebyggelse af angst og nervøsitet / usikkerhed i hverdagen.

3. Teambuilding

Samarbejde er en utrolig vigtig faktor, både i erhvervsmæssig sammenhæng, men også på et personligt plan. Hvis du er interesseret i at klare dig godt under uddannelse, på jobbet, eller bare have et sundt, socialt forhold til din medmennesker, så kan teambuilding være svaret for dig. I team-building lærer du, at samarbejde med andre også under pressede forhold, og det gør dig i sidste ende i stand til at bibeholde kontrollen over for andre mennesker, selvom situationen virker presset, og derfor stresser dig og gør dig irritabel.

4. Ledelsesudvikling

Hvis du virkelig ønsker at udvikle dig personligt for at styrke din karriere bør du helt sikkert kigge på ledelsesudvikling. Der findes mange grene og felter inden for ledelsesudvikling, men helt simpelt vil en udbyder indenform ledelsesudvikling forsøge at forbedre dine evner i forhold til kommunikation, stress-tolerance, menneskekendskab, viden om egne grænser, og hvordan du kan bryde dem. Der er ingen tvivl om, at det vil gavne dig som ansat, at finde en udbyder inden for ledelsesudvikling, men også at det vil gavne dine ansatte, hvis du selv er direktør for en virksomhed.