Personlig træning

Søger du hjælp til en sundere livsstil, til vægttab, eller skal du bruge træning eller vejledning til at nå dine personlige mål med din krop? Søg blandt godkendte personlige udbydere inden for træning og sundhed fra hele landet. Sammenlign priser på deres tilbud, og find den udbyder, der matcher dine behov og mål bedst!

Søgefiltre (Klik for at fjerne)


Naturligflow

Stå stærkt i dig selv
Kvindeforløb - Stå stærkt i dig selv, smertefri krop. Vandreture. Yin yoga, afspænding og blid træning på hold. 1:1 sessioner ren wellness & psykomotorisk terapi. Behandling og træning af krop & sind
Roskilde

Flemming Andreasen

Flemming test
Slagelse

Klinik Åboulevard

Når dit knæ skal genoptrænes, skal dine knæmuskler og sener styrkes, din bevægelighed i leddene generhverves, og din koordination typisk forbedres. Alt afhængig af din situation, kan genoptræningen a
København

Personlig træning i PS Studio

NÅ DIT PERSONLIGE MÅL – BOOK DIN TRÆNER I DAG
Aalborg

Fortius Fitness

Fitness Simplified
Personlig træner - Ekspert i Vægttab og Livsstilsomlægning

Sandra Rosendahl

Online coach & personlig træner
København

Fhecht

Interesseret i at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig med træning eller fysioterapi?

Form og Fitness

Dit fitnesscenter på Amager?
Slank og i god form hele året, så tilmeld dig nu! Bestil din gratis prøvetime inkl. en gratis kropsanalyse. Form & Fitness, det gælder dit velvære!?
København

Helle Glass

Kost Motion Velvære
Ønsker du at tabe dig ? Ønsker du en sundere livsstil ?
Esbjerg

Pulskoncept Aps

Fordi Pulskoncept leverer den komplette løsning!
Hos Puls koncept har vi specialiseret os i fysiologisk testning og rådgivning på højeste faglige niveau.
København

12 ugers trænings program muskel opbygning eller v

Det her er et fantastisk tilbud der henvender sig til alle, der gerne ville prøve kraften med at 12 trænings program for enten muskel opbygning eller vægttab!
Ballerup

18 resultater matcher dine kriterier

Personlig træning

Personlig træning

En personlig træner kan hjælpe dig med at nå dine mål. Hvad end din drøm er, at tabe dig, få større, og mere markerede muskler, eller øge din kondi, så er der med garanti en dygtig personlig træner derude, som kan hjælpe dig med at nå målet. Det kan også være, at du har et mål om at nå et specifikt niveau inden for en sport. Der er flere personlige trænere og vejledere, som specialiserer sig i alle disse forskellige ting, og hos os kan du let sortere dem fra hinanden ved at søge på det, leder efter, og vælge den, der passer dig bedst.
Der er flere steder, hvor en personlig træner forbedrer din sandsynlighed for at nå dine mål:

1. Træneren laver den grundige analyse

Når du bestiller tid hos en personlig træner, vil han/hun altid køre en detaljeret og grundig analyse af dig, før I går rigtigt i gang. Dette er et af de punkter hvorpå en personlig træner gør en forskel. Resten af dit forløb (dit start-niveau, forøgelses-tempo osv.) vil nemlig være defineret af denne første analyse, så derfor er det vigtigt, at analysen bliver lavet ordentligt og professionelt. Og det er sjældent at vi, som ikke-erfarne trænere kan dét. Den personlige træner er derfor vigtig allerede fra første sekund.

2. Træneren har allerede begået alle fejl, og du spilder derfor IKKE din tid.

Der kan selvfølgelig være forskel i erfaring, men din personlige træner har ofte et stort kendskab til de faldgruber, der måtte være i forbindelse med det mål, du har sat dig. Han kan derfor sørge for at lægge en plan, som gør, at du undgår de faldgruber, og dermed spilder så lidt tid som muligt.

3. Træneren lægger en optimal plan / strategi

I stedet for, at du skal gå og forsøge dig med strategier og programmer, som viser sig ikke at fungere alligevel, kan din træner og vejleder hjælpe dig med at lægge den optimale plan. Denne er selvfølgelig baseret på både punkt 1 og 2, og sikrer dermed, at du kommer til at følge en udvikling, som passer nøjtagtigt til dit nuværende niveau, dit mål, samt de faldgruber der end måtte være på vej mod sådan et mål!