Hænder / negle

Skønhed og pleje af hænder og negle. Søg blandt godkendte udbydere inden for behandling af hænder og negle i hele landet. Sammenlign priser, og find den udbyder, der matcher dig bedst!

Søgefiltre (Klik for at fjerne)


KAVI Hudpleje

Forkæl dig selv
Professionel ansigtsbehandling i Glostrup.
Sorø

Complete Me

ANSIGTSBEHANDLING, MASSAGE OG FORKÆLELSE FOR KROP OG SJÆL
COMPLETE ME HAR DEN ULTIMATIVE GUIDE TIL ET SMUKKERE UDSEENDE SAMT STØRRE VELBEFINDENDE.
København

Elegance Beauty

Af min egen erfaring ved jeg, at det ikke kun er følelsen af ??sikkerhed og garanti for en god behandling, der er vigtig for alle, men også muligheden for afslapning og hvile. Dette er den atmosfære,
Odense

Copenhagen Beauty Center I/S

En verden af forkælelse!
Hos Copenhagen Beauty Center finder du en kæmpe palette af forskellige ydelser indenfor skønhed. Vi tilbyder alt fra frisørydelser og ansigtsbehandlinger til manicure og pedicure, eyelashextensions og
Herlev

Hotel og feriecenter Skagen Strand

Bestil dit ophold idag! Book online eller ring på 9848 7222
Hotel Skagen Strand er et hotel- og feriecenter, der ligger 12 km syd for Skagen by. Leder du efter afslapning, skønne strande, sjov for dine børn og et område med masser af kultur og charme? Ja, så k
Frederikshavn

Enjoy Resorts Rømø

Creating memorable moments at the island of Rømø
Tønder

Ganesha Beauty & Wellness

Make time for yourself
Hvis du leder efter ultimativ afslapning og velvære hos "Ganesha" gør vi alt for at du som kunde skal føle dig velkommen og tillfreds.
Kolding

BodyGuide Velværehus

Gør din hud glad - kom til at ose af overskud!
Svendborgs ældste Velværehus med over 20 års erfaring. Hos BodyGuide er du sikker på en kyndig vejledning og effektive behandlinger til en sund, flot hud. Vi tilbyder alt inden for skønhedens verden.
Svendborg

8 resultater matcher dine kriterier

Hænder / Negle

Dine hænder og negle fortjener din omsorg!

Der kan være mange årsager til, at du søger en udbyder, som beskæftiger sig med behandling (...af sygdomme, eller skønhedsbehandlinger) af dine hænder og negle. Én af disse årsager kunne være skønhedsbehandlinger, i tilfælde, hvor du er på vej til fest, og negle og hænder skal ordnes inden festen. Måske har du allerede en fast udbyder, du går til, hver gang du skal have ordnet eksempelvis neglene. Måske søger du en ny udbyder, fordi den gamle stopper, er blevet for dyr, eller kvaliteten ikke er god nok. I tilfælde som disse gælder det nu bare om at søge efter det, du leder efter (negle, hænder, manicure osv.) på MyPersonal. Og så søger du bare efter pris og location og vælger den udbyder, der passer dig bedst!
Du kan også være i den situation, at du har decideret problemer med hænderne i form af diverse lidelser, som f.eks. gigt, hudproblemer eller andet. Igen råder vi til at finde en ekspert, som kan hjælpe dig med at komme af med dine problemer én gang for alle. Der er ikke nogen grund til at gå rundt med smerter i hænderne f.eks. Lige så lidt som der er grund til at gå rundt med mindre kønne fingre og negle.
Så sørg for dig selv, og søg helbredelse for alle dine problemer gennem Danmarks dygtigste udbydere, som er samlet på MyPersonal. Sørg for dig dine hænder og negle, både hvad angår skønhed, og hvad angår velvære, ved at få den rette hjælp til den bedste pris - i dag!