Personlig træning

Søger du hjælp til en sundere livsstil, til vægttab, eller skal du bruge træning eller vejledning til at nå dine personlige mål med din krop? Søg blandt godkendte personlige udbydere inden for træning og sundhed fra hele landet. Sammenlign priser på deres tilbud, og find den udbyder, der matcher dine behov og mål bedst!

Søgefiltre (Klik for at fjerne)


Sandra Rosendahl

Online coach & personlig træner
København

Fhecht

Interesseret i at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig med træning eller fysioterapi?

Form og Fitness

Dit fitnesscenter på Amager?
Slank og i god form hele året, så tilmeld dig nu! Bestil din gratis prøvetime inkl. en gratis kropsanalyse. Form & Fitness, det gælder dit velvære!?
København

Flemming Andreasen

Flemming test
Slagelse

Helle Glass

Kost Motion Velvære
Ønsker du at tabe dig ? Ønsker du en sundere livsstil ?
Esbjerg

Hvidovre Bodyfit

Betina Tvedesøe Selvstændigt Herbalife Medlem
Hvidovre

Pulskoncept Aps

Fordi Pulskoncept leverer den komplette løsning!
Hos Puls koncept har vi specialiseret os i fysiologisk testning og rådgivning på højeste faglige niveau.
København

12 ugers trænings program muskel opbygning eller v

Det her er et fantastisk tilbud der henvender sig til alle, der gerne ville prøve kraften med at 12 trænings program for enten muskel opbygning eller vægttab!
Ballerup

By Borch

Drømmer du om at køre din første ironman? Er du en øvet triatlet, som gerne vil forbedre sig? Eller vil du gerne præstere på en kortere distance?
Frederiksberg

Allerød Fysioterapeuterne

Allerød fysioterapeuterne er et team af specialister, som består af syv fysioterapeuter og én sekretær. Det er vores mål at give vores patienter den optimale behandling og service. Vi har alle en stor
Allerød

Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik

Vi hjælper dig, når det gør ondt
Din krop er kompleks, så der kan være mange årsager til, at du har smerter eller nedsat bevægelighed. Uanset hvilken kan vi hjælpe dig
Odense

Klinikken

Din kiropraktor, fysioterapeut m.v. i København K
Vi arbejder tværfagligt, og kan derfor tilbyde dig den helt rigtige behandling!
København

Aktiv Velvære

Når du stiller krav til dit fitness- og fysiocenter
Aktivt Velvære er et moderne og innovativt træning og fysioterapi center. Vi tilbyder dig professionelle rammer, hvor både serviceniveau, faglighed, renlighed og vedligeholdelse er i højsædet.
Slagelse

Furesø Fysioterapi

Hos Furesø Fysioterapi Osteopati får du komplet undersøgelse, behandling og vejledning.
Alle tilknyttede personer er højt uddannede og vi vil gøre alt for at hjælpe dig.
Furesø

Bedre træning

Katrine Winther, Personlig Træning og Undervisning
Roskilde

TFW Svendborg v. Rasmus Hellesen

Personlig træning er en god måde at opnå sine mål, her har coachen 100% fokus på dig og dine mål. TFW Svendborg er samlingpunkt for Svendborgs dygtigste og mest motiverende personlige trænere.
Svendborg

Personlig Træner v/Karina Ekvall

Hvis du virkelig ønsker at flytte dig fysisk, mentalt og følelsesmæssigt vil jeg, med udgangspunkt i dig, sammensætte et forløb med antiinflammatorisk kost, intelligent bevægelse og træning.
Egedal

Personlig Træner Trine Lønne

Personlig træner
Esbjerg

Personlig træning

Lisette er den faglige og personlige motivator for alle, der ønsker at investere i sin egen sundhed, hvad enten det handler om bedre form, vægttab eller genoptræning.
Assens

Personlig træning v. Christina Agerbeck

Min træningsfilosofi tager udgangspunkt i at opbygge en krop der er sund og funktionel, da det vil gavne os i vores hverdag.
København

Personlig træning v. Mikael Munk

Invester i dig selv!
Få de resultater du drømmer om og bliv samtidig klogere på dig og din krop. Lær hvordan du kan spise uden at få dårlig samvittighed og få det sjovt med at træne!
København

Personligtræner.dk

Med en privat/personlig træner får du et varigt vægttab og et liv uden sygdom og skader. Personlig træning giver dig redskaberne til at træne og holde formen og vægten resten af livet.
København

Bjeld.dk

Lyt til din krop - den lyver aldrig
Behandling og personlig træning
Fredericia

Daniel Aagaard Personlig Træner

Personlig Træning i private omgivelser hos LBP Strength and Fitness center i Randers.
Randers

Personlig Træner Tove Sand

Få hjælp til at nå dine mål og opnå en flot sund og stærk krop af en personlig træner der er med dig hele vejen
Horsens

28 resultater matcher dine kriterier

Personlig træning

Personlig træning

En personlig træner kan hjælpe dig med at nå dine mål. Hvad end din drøm er, at tabe dig, få større, og mere markerede muskler, eller øge din kondi, så er der med garanti en dygtig personlig træner derude, som kan hjælpe dig med at nå målet. Det kan også være, at du har et mål om at nå et specifikt niveau inden for en sport. Der er flere personlige trænere og vejledere, som specialiserer sig i alle disse forskellige ting, og hos os kan du let sortere dem fra hinanden ved at søge på det, leder efter, og vælge den, der passer dig bedst.
Der er flere steder, hvor en personlig træner forbedrer din sandsynlighed for at nå dine mål:

1. Træneren laver den grundige analyse

Når du bestiller tid hos en personlig træner, vil han/hun altid køre en detaljeret og grundig analyse af dig, før I går rigtigt i gang. Dette er et af de punkter hvorpå en personlig træner gør en forskel. Resten af dit forløb (dit start-niveau, forøgelses-tempo osv.) vil nemlig være defineret af denne første analyse, så derfor er det vigtigt, at analysen bliver lavet ordentligt og professionelt. Og det er sjældent at vi, som ikke-erfarne trænere kan dét. Den personlige træner er derfor vigtig allerede fra første sekund.

2. Træneren har allerede begået alle fejl, og du spilder derfor IKKE din tid.

Der kan selvfølgelig være forskel i erfaring, men din personlige træner har ofte et stort kendskab til de faldgruber, der måtte være i forbindelse med det mål, du har sat dig. Han kan derfor sørge for at lægge en plan, som gør, at du undgår de faldgruber, og dermed spilder så lidt tid som muligt.

3. Træneren lægger en optimal plan / strategi

I stedet for, at du skal gå og forsøge dig med strategier og programmer, som viser sig ikke at fungere alligevel, kan din træner og vejleder hjælpe dig med at lægge den optimale plan. Denne er selvfølgelig baseret på både punkt 1 og 2, og sikrer dermed, at du kommer til at følge en udvikling, som passer nøjtagtigt til dit nuværende niveau, dit mål, samt de faldgruber der end måtte være på vej mod sådan et mål!