Fitness

Skal du have kroppen i form, tabe dig, eller booste din nuværende fysiske form? Søg blandt udbydere inden for Fitness i hele landet, og find det bedste match, til den bedste pris!

Søgefiltre (Klik for at fjerne)


Personlig træning i PS Studio

NÅ DIT PERSONLIGE MÅL – BOOK DIN TRÆNER I DAG
Aalborg

Sandra Rosendahl

Online coach & personlig træner
København

Hotel og feriecenter Skagen Strand

Bestil dit ophold idag! Book online eller ring på 9848 7222
Hotel Skagen Strand er et hotel- og feriecenter, der ligger 12 km syd for Skagen by. Leder du efter afslapning, skønne strande, sjov for dine børn og et område med masser af kultur og charme? Ja, så k
Frederikshavn

Form og Fitness

Dit fitnesscenter på Amager?
Slank og i god form hele året, så tilmeld dig nu! Bestil din gratis prøvetime inkl. en gratis kropsanalyse. Form & Fitness, det gælder dit velvære!?
København

Helle Glass

Kost Motion Velvære
Ønsker du at tabe dig ? Ønsker du en sundere livsstil ?
Esbjerg

Enjoy Resorts Rømø

Creating memorable moments at the island of Rømø
Tønder

Pulskoncept Aps

Fordi Pulskoncept leverer den komplette løsning!
Hos Puls koncept har vi specialiseret os i fysiologisk testning og rådgivning på højeste faglige niveau.
København

12 ugers trænings program muskel opbygning eller v

Det her er et fantastisk tilbud der henvender sig til alle, der gerne ville prøve kraften med at 12 trænings program for enten muskel opbygning eller vægttab!
Ballerup

15 resultater matcher dine kriterier

Fitness

Fitness

Der er mange muligheder for at forbedre sin fitness i Danmark. Én mulighed er at tilkoble sig et fitness-center eller deltage på et fitness-hold. Der kan være mange årsager til, at du søger at forbedre din fitness. Måske er dit mål at tabe dig? Måske arbejder du for mere markerede muskler (sixpack, V-shape, osv.), bedre kondi, eller måske træner du specifikt for at opnå højere resultater i en bestemt sportsgren! Uanset hvilke(n) af ovenstående der gælder for dig, så er der mange muligheder. Er dit mål f.eks. at tabe dig, kan du tilmelde dig et fitness-abonnement og begynde at træne og motionere dagligt fra i morgen. Så er det kun et spørgsmål om tid, før du når dit mål.
Der er også mulighed for at starte på et hold, som er tilknyttet et fitness-center. Mange steder, hvor du kan dyrke din fitness, udbyder de også mulighed for holdtræning, i alt lige fra styrketræning, cirkeltræning og crossfit til Boksning og Yoga.
Der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du starter i fitness for første gang. Herunder ses en liste med de mest vigtige:

1. Start i det små

Det er vigtigt, at du husker, at kroppen kun kan håndtere en vis belastning, før den kræver restitution (reparation). Derfor må du ikke bare gå i gang med at træne helt vildt, uden nogen form for systematisk opbygning af din træning. Der er flere måder, at opnå en god træningsstil på. Først og fremmest kan det være en idé at kontakte en personlig træner. En personlig træner kan hjælpe dig med, at lægge det optimale træningsprogram til din fitness-træning. Han kan sørge for at din træning bliver sat op på en måde, hvorpå du udvikler dig effektivt, uden at få skader. En anden måde at sikre, at du får den optimale træning er ved at tilmelde til et træningshold. Her vil en instruktør sørge for at du, og resten af holdet, får den optimale, og fornuftige træning, inden for det emne, som holdet dækker over.

2. Husk kosten

Det er vigtigt, at du husker, at træning ikke er alt. Kost er mindst lige så vigtigt som selve træningen, og uden en sund og afbalanceret kost, vil de tage alt for lang tid (og måske være umuligt) at nå dine mål. Derfor bør du sætte dig godt ind i, hvilken type kostplan, der skal til, for at opnå den krop, eller det niveau, du søger. En idé til dette er selvfølgelig at finde en kostvejleder. En kostvejleder er ekspert i hvordan kosten påvirker din krop, og i samarbejde med kostvejlederen vil du kunne opsætte den kostplan, der passer nøjagtigt til dine mål og dit nuværende niveau.

3. Tænk over prisen

Der er mange forskellige typer af fitness-tilbud derude. Og der er mange priser for fitness. Overvej derfor, hvad du gerne vil have ud af dit fitness-abonnement, da det har meget at sige i prisen, hvor meget du vil have inkluderet. Vil du f.eks. kunne træne på alle døgnets 24 timer? Og vil du have mulighed for at tage en ven med i fitness?

4. Tænk over tidspunkt - det gælder din træning!

Det kan have rigtig meget at sige, hvad tid du besøger dit fitness-center. Tager du f.eks. i fitness kl 06 om morgenen, har du måske fitness-centret for dig selv, mens du kl 16, stort set ikke kan komme til en maskine.