Om MyPersonal

Udbyder

Opret dig som udbyder

Er du personlig udbyder, og kunne du tænke dig, at booste din virksomhed? Opret dig på Mypersonal, og vi sørger for, at du bliver fundet af de mennesker, som har brug for dine ydelser. Målret din markedsføring, og lad kunderne komme til dig! Du behøver ikke et cvr-nummer for at oprette dig som udbyder.

Lad kunderne komme til dig.

Vi matcher kundernes behov med dine tilbud. Når potentielle kunder søger på MyPersonal, giver vi dem de resultater, der kommer tættest på det, de søgte efter. Herefter har de mulighed for at sortere i udbydere og tilbud, som de vil, eksempelvis efter pris eller beliggenhed.
Des flere tilbud du opretter, og des flere kategorier og søgeord du har oprettet dig under, des flere besøgende får dine sider.

Boost din omsætning

Hos MyPersonal får vi hver dag mange besøgende, der leder efter hjælp, personlig træning, rådgivning, vejledning eller behandling. Hvis du er oprettet på platformen, har du stor sandsynlighed for at blive set af mange potentielle kunder hver dag. Og hos os har du samtidigt mulighed for at målrette din markedsføring, så du bliver set af alle de besøgende, som leder efter nøjagtig det, du tilbyder. På den måde behøver du ikke længere tænke over, hvor og hvordan du skal reklamere for dig selv. Opret blot dine sider hos os. Kunder og besøgende sørger vi for. Du skal bare tænke på at gøre det, du er bedst til! Er du klar til at booste din omsætning?

Hvordan bliver jeg udbyder?

Opret dig gratis som udbyder hos os. Det kræver ikke et cvr-nummer. Klik på ikonet øverst på siden, eller klik nederst på siden på linket "Bliv udbyder".