Ofte stillede spørgsmål

Udbyder

Hvordan hjælper MyPersonal mig med at booste min forretning?

MyPersonal hjælper dig som udbyder på 3 essentielle måder:

1. Markedsføring til de rigtige målgrupper
MyPersonal samler landets bedste udbydere ét sted. Når besøgende søger på et problem, eller en udbyder, viser vi dem de udbydere, som matcher deres søgning. Herefter kan de vælge hvordan de vil sortere udbyderne. Som udbyder har du mulighed for at målrette dig mange forskellige kategorier, eller blot fokusere på én, og så sikrer vi, at du bliver markedsført inden for de rigtige målgrupper.

2. Øger din omsætning
Potentielle klienter/kunder kan hurtigt komme i kontakt med dig, samt få et overblik over hvad du tilbyder! Der er derfor ikke langt fra markedsføring til kontakt med kunden. Opret så mange tilbud du ønsker, og øg antallet af besøgende, samt antallet af klik.

3. Giver dig overblik
MyPersonal giver udbyderen et overblik over egne afdelinger og tilbud. Gør det til en del af din forretningsplan at lade os markedsføre din virksomhed gratis!

Er det gratis at oprette sig som udbyder?
Ja, du opretter dig gratis som udbyder hos MyPersonal. Se vilkår for flere informationer.

Behøver jeg et cvr-nummer for at oprette mig?
Nej, det gør du ikke. Vi har ikke noget krav om at vores udbydere skal eje en virksomhed. Hvis du har cvr-nummer, bedes du dog angive det, da det vil blive offentliggjort på din egen profilside.

Kan jeg oprette flere virksomheder?
Ja. Opret brugerprofil, og opret derefter flere “afdelinger”, som symboliserer alle de virksomheder, du ejer, eller alle de steder, hvor man kan finde din virksomhed.