Klinik Åboulevard

Klinik Åboulevard
location_on København
17
kategorier
Ingen tilbud
oprettet

Beskrivelse

ÅRSAGER TIL, AT ET KNÆ SKAL GENOPTRÆNES

I dagens Danmark er der mange, der har problemer med knæet. Det kan skyldes alt fra sygdomme som gigt, smertetilstande i sener som løberknæ eller springerknæ – til skader på korsbåndet, ledbåndet, brusken, menisken eller decideret knoglebrud i knæet.

Også efter en knæoperation, har du som regel brug for at genoptræne dit knæ.

 

GENOPTRÆNING AF KNÆ: HVORDAN GØR VI?

genoptræning knæ

Da der kan være mange forskellige årsager til, at dit knæ har behov for genoptræning, er det også meget forskelligt, hvordan dit knæ skal trænes op igen.

Booker du en tid til konsultation hos os, starter vi med grundigt at tjekke, hvad årsagen til dine gener er – og herudfra kortlægge en plan for din genoptræning.

Træning
Den vigtigste del af din genoptræning er naturligvis fysisk træning. Ud fra din problemstilling og dine ønsker, kan du vælge:

  •  
    • … Om du ønsker en af vores fysioterapeuter som personlig træner. Her vil din personlige træner skræddersy et genoptræningsprogram til dig og følge dig fra start til slut i processen.
  •  
    • … Om du vil deltage på vores fælles knæ-holdtræning. Holdtræningen er et effektivt miks af koordinations-, styrke- og smidigheds-træning.
  •  
    • … Eller om du vil have træningsøvelser med hjem, som du selv kan øve uden træner.

OS PÅ KLINIKKEN

 

Klinikkens fysioterapeuter har alle indgående kendskab til teori og stor praktisk erfaring. Vi har alle brugt meget tid på at videreuddanne os og har rigtig god erfaring indenfor flg. behandlingskoncepter: MET, sportsfysioterapi, McKenzie, Medicinsk Trænings Terapi (MTT), osteopati, mobilisering og manipulering.  Alle vores fysioterapeuter er medlem af Danske Fysioterapeuter.

Tider

ÅBNINGSTIDER

 

Mandag - torsdag: 8.00 til 19.00
Fredag: 8.00 til 16.00