EcoTrip

EcoTrip
Klinik - Te - Vintage
location_on København
23
kategorier
Ingen tilbud
oprettet

Beskrivelse

Ecotrip består af en gruppe af dygtige og professionelle behandlere indenfor massage, zoneterapi, akupunktur, sugaring hårfjerning og ansigstbehandling m.m.        

Vi lægger vægt på at give vores klienter en grundig behandling, der også kan mærkes efter man har forladt briksen. Vi arbejder i dybden og arbejder fokuseret på problemområderne.

Vi lever og handler efter det økologiske princip og tror på at fordelene fra en god behandling bliver forstærket af en sund og naturlig livsstil. Vi ønsker at skabe en bedre hverdag for vores klienter med tanke på naturen, hvorfor vi udelukkende bruger miljøvenlige produkter ved behandlingerne og i vores dagligdag.

Ecotrip er bygget op med tanke på naturen og miljøet. Her ser du at al inventar er genbrug, økologisk eller miljøvenligt. Du er altid mere end velkommen til at opholde dig i vores reception hvor du kan nyde en af  vore 50 forskellige fairtrade teer.

book en tid her

Er du i tvivl om hvilken behandling der passer til dig, så ring endelig til os så vi kan guide dig til den helt rette behandling.

Kender du en som har behov for en kropsbehandling kan du købe gavekort i klinikkens åbningstid eller hele døgnet her på vores hjemmeside.

Tider