Ransdam Spa og Wellness

Ransdam Spa og Wellness
En klinik med mange behandlingstilbud.
location_on Næstved
16
kategorier
Ingen tilbud
oprettet

Beskrivelse

Hvem er vi

Hos Ransdam Spa & Wellness, har kvalitet – resultater, hygge og sjæl altid været vigtige. Vi har haft klinik i Skælskør siden 2002 og i Næstved fra den 01-10-2007, og går meget op i at udvikle og videreuddanne os, både på kurser i ind og udland. Dette er for at give dig, som kunde den optimale behandling og service.

hvem er vi

Kom ind i klinikken og få en oplevelse for dine sanser, med afslappende musik, rindende vand og grønne planter. Nyd lidt godt til ganen samt lidt at drikke.

Stresse af fra hverdagen ræs. Vælg mellem vores traditionelle, specielle, og luksuriøse krops behandlinger samt ansigts – fod –hånd pleje, spa behandlinger, krop og ansigts peelinger.

Til vores Spa & Wellness behandlinger/aften/dag kan I vælge om I ønsker at få serveret et dejligt glas vin /champagne og frisk frugt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores Spa & Wellness center, samt hos vores top professionelle personale.

Jens & Hanne Ransdam

Hos os kan du nyde forskellige skønhedsbehandlinger, massagebehandlinger og Wellness behandlinger, der alle bliver udført af dygtige, professionelle og uddannede kosmetologer og massører til rimelige priser.

NYHED!
Fra 2. maj 2019 har vi indgået et samarbejde med Clinique Kure, som har indlejet sig i lokale her hos os. Clinique Kure tilbyder filler behandlinger, som udføres professionelt af sygeplejerske Aja Kure.

HUSK DIG SELV – Stress af fra hverdagens ræs!
Bestil tid til en af vores mange skønne behandlinger, som vi tilbyder.

Du kan booke ONLINE døgnet rundt – eller ringe til os på telefon 55 77 11 44
 

Se også vores forskellige TILBUD HER

Tider

Åbningstider:
Mandag - onsdag: 9.00 -18.00
Torsdag: 9.00 - 20.00
Fredag: 9.00 - 18.00
Lørdag: 9.00 - 16.00
Søndag og helligdage - LUKKET