Slagelse Aikido Klub

Slagelse Aikido Klub
location_on Slagelse
14
kategorier
1
tilbud

Beskrivelse

Om træningen
Gennem nærvær i træning, fokus og disciplin vil du lære at forsvare dig selv, ved at udnytte en eventuel modstanders energi imod denne selv. Aikido øger derudover dit overblik i hverdagen samt din selvtillid, idét aikidoen ikke kun udvikler kroppen, men også sindet. 

Aikido kan trænes af både kvinder og mænd og alle med deres egne forudsætninger for at træne - derfor er det også vigtigt, at der er en rummelighed i træningen.

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, danser, står og indendørs

Hvem underviser? 

I Slagelse Aikido Klub underviser sensei Ricco Kirkeby, sammen med sine højstgraduerede (Sempai), John Ravnskjær, Oliver Hansen og Dorte Andersen. 

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, nærbillede og indendørs

 

Hvad skal jeg kunne for at starte til Aikido?

Der er ingen krav for at du kan starte til aikido. Hvis du er over 15 år gammel, og ved nogenlunde godt helbred kan du starte. I træningen tages der højde for skader og eventuelle handicap. 

I Aikidoen er alle velkomne. 

 

Det sociale samvær

I Slagelse Aikido Klub lægges der stor vægt på åbenhed over for hinanden. Forskelligheder accepteres, og vi træner alle for et fælles mål: At blive bedre til Aikido. Der bliver afholdt flere sociale arrangementer i løbet af året, og der tages også tid til almen hygge. Det sociale er et vigtigt aspekt. 

Billedet indeholder sandsynligvis: 5 personer, herunder Keith Olen Barger, smilende personer, folk der spiser, folk, der sidder, drink og friluftsliv

 

Billedet indeholder sandsynligvis: 12 personer, smilende personer
Aikido er træning af både krop og sind. 

 

Tider

Vi træner mandag og torsdag fra kl. 17-19. Første time er for alle. Anden time er for alle, som har bestået deres 6. kyu graduering (første graduering).