Fhecht

Fhecht
location_on
18
kategorier
Ingen tilbud
oprettet

Beskrivelse

Jeg er en uddannet personlig træner og fysioterapeut med specialkompetencer inden for det muskuloskeletale område.

Jeg har et simpelt mål – at dele hvad jeg har lært gennem årene, og hvad jeg stadig lærer hver dag. Jeg er af den overbevisning, at man kan yde den bedste hjælp ved konstant at holde sig opdateret omkring den nyeste evidens, og hvad der rør sig inden for områderne.

Jeg hjælper folk med at føle sig bedre tilpas, bevæge sig bedre og præstere bedre.

 

PERSONLIG TRÆNING

Der findes en overvældende mængde af information, om hvordan man skal træne og spise for at få de bedste resultater. Det kan være udfordrende at sortere de ting fra, som der ikke er hold i, og dermed finde frem til hvad der rent faktisk passer bedst til ens mål.

Gennem personlig træning og kostvejledning kan jeg hjælpe dig med at finde rundt i al den information, så du kommer godt i gang på en hensigtsmæssig måde.

Min viden bunder ikke kun i erfaringer, men hovedsageligt i videnskabelig evidens. Gennem videnskaben kan man undersøge hvad der virker, og hvad der ikke virker, så man derved opnår de bedst mulige resultater.

 

FYSIOTERAPI

Som fysioterapeut har jeg fokus på undersøgelse, diagnostik og behandling af problemer i bevægeapparatet, dvs. de strukturer og mekanismer, der får os til at bevæge os. Dertil er der undersøgelse og behandling af muskler, nerver og bindevæv.

Gennem min tid som fysioterapeut har jeg fået en omfattende viden inden for nervesystemet og smertevidenskab, samt forskellige smertemekanismer, såsom akutte smerter og langvarige smerter.

Jeg har i længere tid beskæftiget mig med skader og problemer, som ofte opstår i takt med vægttræning og fitness. Derudover har jeg flere års erfaring med behandling af kroniske/tilbagevendende smerter

Tider