Elegance Beauty

Elegance Beauty
location_on Odense
10
kategorier
Ingen tilbud
oprettet

Beskrivelse

Om os

Elegance Beauty

Om mig…

Phibrows microblading, Øjenvippe tekniker, bryn stylist og negle tekniker mm.

Mit navn er Malwina, og min professionelle historie er fundamentalt forskellig fra andre stylists historie.
Jeg er professionel teknisk designer, og jeg startede min professionelle karriere som iværksætter hvor jeg havde kontakt med iværksættere fra forskellige brancher.

Jeg har altid været glad for at se efter mit udseende, og i nogle år har jeg været en regelmæssig klient af skønhedssaloner.

Hvorfor så skønhedsbranchen?

Jeg er en rastløs, kreativ person, der altid har været på udkig efter min egen måde at finde en faglig tilfredshed og realisering på. Min egen skønhedssalon er et ideelt sted, hvor jeg kan vække min kreativitet og uafhængighed, og frem for alt gør jeg det, jeg kan lide mest – at møde andre mennesker.

I 2017 lagde jeg alt på ét kort – jeg begyndte at indse min drøm om at skabe et unikt og varmt sted for medarbejdere såvel som unge mødre. Af min egen erfaring ved jeg, at det ikke kun er følelsen af sikkerhed og garanti for en god behandling, der er vigtig for alle, men også muligheden for afslapning og hvile. Dette er den atmosfære, jeg garanterer i min stue. Her kan enhver kvinde føle sig speciel, slappe af og hengive sig i hendes yndlingsbehandlinger.

Tider