Dorte Windfeld

Dorte Windfeld
Du er så meget mere end du tror.
location_on Halsnæs
15
kategorier
Ingen tilbud
oprettet

Beskrivelse

Jeg tror på at menneskets psyke består af en bevidst og ubevidst del. Jeg arbejder empatisk og nænsomt og hjælper dig, styrke kontakten mellem de to sider, for at skabe en bedre balance. Ved at gøre det ubevidste bevidst, øges dine muligheder for udvikling og vækst, ved at give dig nye handlemuligheder.

Mit udgangspunkt er at mennesket dybest set har en trang til at finde ind til sig selv. I mit arbejde bruger jeg både den coachende og terapeutiske tilgang, afhængig af hvem jeg sidder overfor. Fordelen for dig er, at jeg mestrer begge dele.

Det handler om dit psykiske velvære og overskud

I alt negativt er der en rød tråd – noget du ikke har accepteret. 

Ring til mig på 26737753. 15 min gratis forsamtale. Eller book online herunder.

Om mig

 

Jeg hedder Dorte Windfeld og jeg er født i 1960.

  • Certificeret life – og businesscoach fra Manning Inspire i 2011. http://www.sofiamanning.com/
  • Eksamineret psykoterapeut fra Psykoterapeutisk uddannelsescenter www.puc-kbh.dk, hvor jeg afsluttede mine 4 årige uddannelse i 2007.
  • Jeg har løbende videreuddannet mig med kurser i psykodynamisk teori, sorg og krisereaktioner.
  • Exam. Psykoterapeut fra et af de få steder i Danmark, der er blevet kvalitetsgodkendt af Sundheds- og Undervisningsministeriet efter de nye regler. Læs mere her: www.puc-kbh.dk
  • Uddannet sygeplejerske i 1983 med tilhørende videre – og
    efteruddannelseskurser og har derfor mange års erfaring, i arbejdet med mennesker.
  • Merkonom i ledelse og samarbejde med tilhørende ledelsesmæssige kurser, både indenfor undervisning samt indenfor pædagogik og vejledning i almindelighed.

Medlem af http://psykoterapeutforeningen.dk/ og dermed forpligtet til at overholde de etiske retningslinjer. Jeg har naturligvis tavshedspligt.

Alle mennesker er fantastiske og helt unikke. Dit forløb kan derfor foregå på flere måder, helt præcist tilpasset dine behov og ønsker. Min mangeårige erfaring som sygeplejerske, har givet mig en solid ballast i arbejdet med mennesker og i sagens natur, en masse viden om den fysiske krop. Min uddannelse og erfaring som psykoterapeut og life-coach har givet mig en kæmpe stor indsigt i, hvordan mennesker kan udvikle og rykke sig, med den rette støtte og hjælp.

Og med alt den ekspertise i hånden, er jeg super klar til at vi i fællesskab, finder frem til den helt særlige måde, som passer lige netop til dig. Jeg er vild med kommunikation på alle måder. Jeg har særligt et blødt punkt for den gode, dybe kommunikation og det er min overbevisning at du med den rette indsigt kan nå dine drømme.

Om terapi/coaching

 

Psykoterapi og coaching er ret nye discipliner inden for viften af behandlere. Derfor bliver der hele tiden udviklet  nye teorier og behandlingsmetoder. Nogle kasseres igen, mens andre forbliver.
Der findes derfor mange forskellige retninger inden for psykoterapi og coaching samt mange forskellige private uddannelser. Nogle er langvarige og andre er af kortere varighed.
Du skal være opmærksom på, at enhver kan nedsætte sig som psykoterapeut eller coach – også uden nogen faglig baggrund.

Jeg er exam. Psykoterapeut fra et af de få steder i Danmark, der er blevet kvalitetsgodkendt af Sundheds- og Undervisningsministeriet efter de nye regler.Læs mere om min uddannelse Psykoterapeutisk uddannelsescenter. www.puc-kbh.dk

Jeg er også certificeret life – og businesscoach fra Manning Inspire http://www.sofiamanning.com 

Spørg om alt

Vær ikke tilbageholdende med spørgsmålene, selv om de måske kan virke meget personlige. Det er vigtigt, at behandlingsmetoderne svarer til dine forventninger.

Tavshedspligt
Alle psykoterapeutforeningerne har udformet etiske regler, herunder regler om tavshedspligt. Tavshedspligten betyder bl.a., at jeg – inden for lovgivningens regler – ikke må fortælle andre om de ting vi taler om i behandlingsforløbet, uden dit samtykke. Jeg er underlagt et etisk regelsæt via:

Læs meget mere her i “Sygeforsikringen Danmarks” beskrivelse af, forskellen på de forskellige behandlertyper. Psykolog, psykoterapeut, psykiater eller coach?  Læs her
 

Kemi og tillid er nødvendigt
Det er vanskeligt at få fuldstændig tillid til et menneske, du ser for første gang, men du vil under samtalen kunne mærke, om jeg er en person, som du gerne vil tale med om dine problemer og udfordringer. Den fulde tillid opbygges hen ad vejen.

Vi vil sammen finde ud af, hvor hurtigt eller langsomt, du har lyst til at gå frem.
Hvis du føler dig utryg eller usikker ved mig som din terapeut/coach, så sig det. Hvis der er metoder i behandlingen, som du ikke bryder dig om, så sig det. Sammen finder vi en løsning du kan være tilfreds med. Det lover jeg dig.

Klient udtalelser

 

At kontakte Dorte er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Det er lidt svært at sige præcis hvad det er der gør hende unik, men hun udstråler en varme og en optimisme og har en stærk tro på at alle kan udvikle sig og at alle har evner, som de bare ikke altid selv ser. Det handler i første omgang om en accept eller en bevidsthed omkring hvad det er, man ønsker at ændre eller arbejde med. Dorte kommer ikke med deciderede løsninger, men får én til at tænke i andre og nye baner. At ændre vaner og tankemønstre er jo ikke bare noget der sker ”over night”, men Dorte har givet mig en nogle redskaber og værktøjer at arbejde med og mindet mig om den meget vigtige pointe i at prioritere sin energi, så den bruges på det jeg rent faktisk kan gøre noget ved og ikke på det jeg alligevel ikke kan ændre på. Kan kun give Dorte de bedste anbefalinger. Camilla 39 år.

Jeg vil gerne berette om min positive oplevelse hos Dorte her i foråret, tidlig sommer. Jeg blev taget yders professionelt imod. Startede med en halv times tlf interview for at se om ” kemien” var der. Det var rart og betryggende. Det gode ved terapien iøvrigt var, at mulighede bød sig for at vi også kunne lave en ” Walk and talk” session, da jeg er meget glad for naturen og går en del. Dette var rigtig godt, da det ellers kan være svært at nå det hele i en presset hverdag. Dorte er konstruktiv, professionel, positiv og omsorgsfuld hvilket gør, at det øjeblikkeligt bliver en fuldstændig naturlig samtale. Alt i alt et virkelig godt forløb med udgangspunkt i hvor man står her og nu og hvad fylder i ens livet. Jeg har fået nogle rigtig gode værktøjer at arbejde videre med. Dorte kommer ikke med løsninger, men får en til at tænke og mærke efter hvad der “bor ” længere inde. Det gør at man tænker i andre og nye baner, hvilket jeg synes var rigtig godt. Jeg giver Dorte min allerbedste udtalelse og varmeste anbefaling til alle. Kvinde på 47 år.

Med mit forløb hos Dorthe har jeg fået klarhed over uoverskuelige dele af mit liv; jeg har lært vigtige ting om mig selv og jeg har lært at prioritere min energi, så den ikke bruges på det, jeg alligevel ikke kan ændre på. Det har været øjenåbnende for mig. Mette 42 år.

Jeg henvendte mig til Dorte, da alt var værst og jeg ikke kunne se nogen ende på mine probleme

Tider

0