Copenhagen Beauty Center I/S

Copenhagen Beauty Center I/S
En verden af forkælelse!
location_on Herlev
15
kategorier
Ingen tilbud
oprettet

Beskrivelse

Hos Copenhagen Beauty Center finder du en kæmpe palette af forskellige ydelser indenfor skønhed. Vi tilbyder alt fra frisørydelser og ansigtsbehandlinger til manicure og pedicure, eyelashextensions og meget meget mere. Der er en helt særlig behagelig og stemningsfyldt atmosfære i centret. Netop atmosfæren, og at du får en følelse af imødekommenhed…
Læs mere

Nyheder

Hele foråret og sommeren sætter vi fokus på ansigtsbehandlinger: Nu kan du får følgende skønne behandlinger i centret. – Diamant peeling – Stimulerer hudens cellefornyelse/blodomløb – SkinPen – Stimulerer huden til at producere nyt kollagent væv – Frugtsyre – Permanent …Continue reading ?

COPENHAGEN BEAUTY CENTER Byder velkommen til LUKSUS LAGERSALG Torsdag d. 6/6 kl. 10:00 til 20:00 Vi har fundet en masse spændende og kendte produkter frem til en helt uhørt lav pris. Spar op til 50% – Babor hudprodukter – Moroccanoil …Continue reading ?

LUKSUS LAGERSALG TORSDAG D. 6 JUNI

FOKUS PÅ ANSIGTSBEHANDLINGER

Om os

Hos Copenhagen Beauty Center finder du en kæmpe palette af forskellige ydelser indenfor skønhed. Vi tilbyder alt fra frisørydelser og ansigtsbehandlinger til manicure og pedicure, eyelashextensions og meget meget mere.

Vi bor i hjertet af Herlev i luksuriøst indrettede lokaler, med parkeringsforhold lige foran døren.

Der er en helt særlig behagelig og stemningsfyldt atmosfære i centret. Netop atmosfæren og at du får en følelse af imødekommenhed, er højeste prioritet for alle ansatte.

Frisørerne er håndplukkede ud fra deres kvalifikationer, kreativitet  samt passion for faget. De har forståelse for at vise omsorg overfor dig, samtidig med at de yder kyndig rådgivning og vejledning.

De produkter der bruges er nogen af markedets mest lækre og gennemprøvede produkter. Vi har hårfarver, pleje- og stylingsprodukter indenfor alle kategorier.

Pigerne i skønhedsafdelingen lægger vægt på, at du til enhver tid er i fokus. En skønhedsbehandling er en tillidssag, hvor du har en forventning om at forlade salonen endnu smukkere og mere velplejet. Vi lægger vægt på at du samtidig får en helt personlig rådgivning både indenfor produkter og hjemmebehandlinger.

Luksus og kvalitet er af højeste prioritet. Det genspejler sig både i behandlingsmetoderne, og ikke mindst i produkterne der bruges, som er nøje udvalgt og gennemprøvet. For os er hver eneste kunde unik, og behandlingen bliver naturligvis sammensat derefter.

Vi elsker at være her, det samme ønsker vi du skal!

Tider

Åbningstider

Mandag

7:30 - 18:00
 

Tirsdag

9:30 - 20:00
 

Onsdag

9:30 - 18:00
 

Torsdag

8:30 - 20:00
 

Fredag

9:30 - 18:00
 

Lørdag

8:00 - 14:00
 

1. Søndag

9:00 - 16:00