Sandplay.dk

Sandplay.dk
Psykoterapi
location_on Allerød
17
kategorier
Ingen tilbud
oprettet

Beskrivelse

Psykologisk Rådgivning og Terapi

Ofte er konkrete problemer dele af en kompliceret helhed, som er nødvendig at tage med for at nå en vedvarende løsning. Jeg tager udgangspunkt i din situation nu og her og benytter metoder som samtaleterapi, coaching, sandplay, drømmeanalyse, tegneterapi og psykodrama til at afdække og afklare årsagerne til din situation samtidig med, at problemerne bearbejdes. Valget af metoder afhænger af din situation og arbejdet foregår i en kreativ proces, hvor du er midtpunkt og jeg fungerer som støtte og katalysator. Målet er ikke en fixløsning, men at finde en bæredygtig vej mod varig forandring.

Jeg henvender mig til børn, unge og voksne med trivselsproblemer, problemer i samlivet, personlige psykologiske problemstillinger, problemer i arbejdslivet (stress, mobning etc.) samt til personer, der ønsker at arbejde seriøst og kreativt med deres personlige og professionelle udvikling.

Birgitte Mølgård Hansen

Cand. Mag, Psykoterapeut MPF.

 

Klinik indenfor 15 min. fra Allerød, Birkerød, Hillerød, Holte, Farum, Kokkedal, Hørsholm

Tider

Ingen fast telefontid. Men det er ofte muligt at få fat i mig mellem 12.00 - 13.00 på hverdage.

Aflysning af tider

Aflysning af en session skal helst foregå i så god tid som muligt og senest dagen før, ellers påregnes gebyr for sessionen. Du er velkommen til at sende en email eller indtale besked på min telefon.