Pulskoncept Aps

Pulskoncept Aps
Fordi Pulskoncept leverer den komplette løsning!
location_on København
16
kategorier
Ingen tilbud
oprettet

Beskrivelse

Fordi Pulskoncept leverer den komplette løsning!

Pulskoncept arbejder tæt sammen med flere sportsunioner, blandt andet DASU og DMU der er en del af Dansk Idræts Forbund og støttet af Team Danmark.

Pulskoncept er ansvarlig for DASU`s talentudviklingsprogram, her hjælper vi blandt andet de Team Danmark støttede atleter med cardiovascular test og programmer, idrætsspecifikke styrketræningsprogrammer, samt forebyggelse og behandling af skader.
Vi er samtidig ansvarlige for det faglige indhold og koordinering af træningssamlinger og lejre.

Derudover hjælper vi virksomheder med massage, undervisning i ernæring, ergonomi, fysiologi og anatomi.

“Hos Pulskoncept sætter vi en ære i at være opdateret med den sidste nye viden, og dermed være de førende inden for behandling, test og undervisning”.

Hos Puls koncept har vi specialiseret os i fysiologisk testning og rådgivning på højeste faglige niveau.
Vi tilbyder et varieret udvalg af tests, med et mobilt udstyr der lever op til de højeste standarder inden for måling af individuel iltoptagelse, kondital og stofskifte. Målingerne henvender sig til både eliteudøvere og motionister.

VO2 max er den maksimale kapacitet for mængden af den ilt der transporteres og forbruges af kroppen. Den højeste værdi, der opnås i forbindelse med en afstemt øvelse, benyttes til at evaluere præstationen.
En Vo2 Max Test har tidligere kun været tilgængelig for top-atleter, men hos Pulskoncept er det nu også muligt for dig, der gerne vil have de optimale forudsætninger for din træning.

Via test resultaterne får du et indblik i din fysiske kapacitet, på baggrund af disse data får du også dine specifikke puls zoner. Dette gør, at du ikke træner forkert og bruger unødig tid på træning i den forkerte puls zone.
Så uanset om dit mål er fedt forbrænding, udholdenhed eller direkte maksimal iltoptagelse, så vil du få det maximale ud af din træning og dermed have nemmere ved at nå dine mål.

Vi samarbejder bl.a. med:

dasu
spacer
dmu

Tider

ÅBNINGSTIDER

Mandag

09:00 - 18:00

Tirsdag

09:00 - 18:00

Onsdag

12:00 - 21:00

Torsdag

09:00 - 16:00

Fredag

07:00 - 15.00

Lørdag

Søndag