kiropraktorhuset

kiropraktorhuset
location_on Silkeborg
14
kategorier
Ingen tilbud
oprettet

Beskrivelse

Kiropraktor

Vi behandler alt lige fra babyer, børn, voksne og ældre mennesker. Vi samarbejder med de fleste sundhedsordninger og -forsikringer. Der ydes tilskud, hvis du er medlem af Danmark. INGEN VENTETID!! Vi ved at også du har en travl hverdag. Derfor bestræber vi os på at overholde tiderne, så du ikke skal vente. Vi har for det meste tider samme dag, eller senest dagen efter. Der kan selvfølgelig forekomme perioder, hvor dette ikke er muligt pga ferie, sygdom osv.

Fysioterapi

Husets eneste fysioterapeut står klar til at vejlede dig. Fysioterapeuten behandler med forskellige manuelle teknikker, så din krop bliver afspændt og afbalanceret. Læs mere om de forskellige manuelle teknikker, og om holdtræning ved at trykke herunder. Der ydes tilskud til behandlinger, hvis du er medlem af Danmark

Massage med mening

Kiropraktorhuset i Slagelse tilbyder massage, der virker ved at gennemarbejde hver eneste muskel fra dens udspring til dens tilhæftning. Denne grundige bearbejdning, af musklerne medfører øget blodgennemstrømning i det masserede område. Derved stimuleres kredsløbet, og endorfin (kroppens naturlig morfin) udskilles for dermed at nedsætte smerten. Massagen virker smertelindrende på ømme og overbelastede muskler. Kroppens udskilning af affaldsstoffer øges, hvilket medfører større bevægelighed.

Zoneterapi i den gode tone

Zoneterapi sætter gang i kroppens selvhelbredende kræfter. Der arbejdes med hele kroppen med fokus på funktion, forstyrrelser, årsagerne og kroppens egen evne til at helbrede ubalancer. Zoneterapi er for alle og kan også bruges til at vedligeholde et godt helbred. Det er en behandlingsmetode, hvor der med trykpåvirkning på og under fødderne søges at forbedre funktionen et andet sted på din krop. Zoneterapi har især en gavnlig virkning på moderne livsstilsygdomme, hvor det ikke kun er en årsag - men er flere forskellige ubalancer. Derfor er zoneterapi en meget populær behandlingsform. Zoneterapien kan styrke din krop og psyke og lindre bivirkninger. Danmark yder tilskud, hvis du er medlem.

 

Kiropraktorhuset Slagelse er klinikken for hele familien.

Vi er specialister i at behandle børn, unge, voksne og ældre.

Kiropraktoruddannelsen er en 5-årig universitetsuddannelse efterfulgt af 1 års turnus. Uddannelsen er på lige fod med den almene lægeuddannelse og der samlæses de første tre studieår.

Kiropraktik er et speciale indenfor behandling af smerte og funktionsforstyrrelser i bevægeapparatet. Kiropraktoren er den faggruppe, som ser og behandler flest patienter med ryg – og/eller nakkelidelser.

Kiropraktoren kan uden henvisning fra egen læge undersøge, stille diagnoser, behandle og forebygge.

En kiropraktor behandler problemer med funktionen og bevægeligheden af led, muskler, skelet – og nervesystemet. Tilbyder desuden rådgivning/vejledning, undervisning, øvelser og specifik træning og genoptræning. Dette enten i eget regi eller i samarbejde med andre relevante faggrupper udefra.

Kiropraktoren er højt specialiseret i at justere ryggen og kroppens led ved at frigøre og normalisere leddenes bevægelighed med specifikke tryk. Derved optimeres kroppens funktion og din daglige kunnen.

Kiropraktoren kan foretage relevante digitale røntgenundersøgelser ved din første henvendelse.

Kiropraktoren kan med sin uddannelsesmæssige baggrund forholde sig kritisk til effekten af egen behandling. At en kiropraktor må stille en diagnose, betyder blandt andet, at en kiropraktor er uddannet til at udelukke, at problemer og smerter i led, muskler og skelet-/nervesystemet stammer fra andre og mere alvorlige sygdomme. Skønnes de at gøre det, viderehenvises til eller kontaktes din egen praktiserende læge.

Kiropraktorerne er den faggruppe, som er førende indenfor forskning omkring nakke – og ryg Kiropraktoren har overenskomst med den offentlige sygesikring, og der ydes således tilskud til behandlingen. Der gives også tilskud til medlemmer af Sygeforsikringen Danmark.

Vi er et tværfagligt team af kiropraktorer, fysioterapeut, akupunktør, zoneterapeut og massører. Vores fælles ambition er at forbedre patienternes sundhed og livskvalitet.

Vi har stor rutine i behandling af spædbørn for kolik og skævt baghoved.

Kiropraktorhuset Slagelse er autoriserede behandlere i det danske sundhedsvæsen. Dette ansvar er vi bevidst om, og behandlingskvalitet, patientsikkerhed og patienttilfredshed har høj prioritet hos os. Vi arbejder løbende med at højne patienternes oplevelse af kvalitet på vores klinik, og derfor er tilbagemeldinger fra vores patienter vigtige.

Feedback

Din mening er altid vigtig for os. Vi sætter stor pris på tilbagemeldinger og vil gerne opfordre dig til at fortælle om din oplevelse af Kiropraktorhuset Slagelse, hvis du har lyst – Ris & Ros. Kontakt os gerne på e-mail eller mundtligt via vores sekretærer eller behandlere. Eller læg en slip i vores postkasse i venteværelset. Al tilbagemelding vil blive seriøst gennemgået på klinikken.

Anmeldelser

Har du lyst til at dele dine oplevelser med andre, kan du skrive en anmeldelse af Kiropraktorhuset Slagelse på vores Facebookside eller på Google.

 

Tider

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 08:00 - 18:00

Tirsdag: 08:00 - 18:00

Onsdag: 08:00 - 18:00

Torsdag: 08:00 - 18:00

Fredag: 08:00 - 18:00