HøjHolt Hudpleje

HøjHolt Hudpleje
location_on Århus
1
katagori
Ingen tilbud
oprettet

Beskrivelse

STANTSANERKENDT KOSMETOLOG PÅ TRØJBORG

 

Højholt Hudpleje er din professionelle hudplejeklinik i Aarhus og i Silkeborg. Højholt Hudpleje er en resultatorienteret klinik, der lægger stor vægt på kvaliteten af behandlingerne samt af de produkter, som vi benytter. Aarhus klinikken er beliggende på skønne Trøjborg, som blot ligger et stenkast fra Aarhus Centrum, hvor du samtidig kan finde gratis parkering foran klinikken. Vores nye skønne lokaler i Silkeborg er beliggende i den hyggelige midtby af Silkeborg, hvor du desuden kan finde to timers gratis parkering lige overfor klinikken i Mejerigården.

Jeg, stifter af Højholt Hudpleje Simone Højholt Hansen, går ind for resultatorienteret hudpleje og stræber efter kun at give dig det bedste af det bedste indenfor hudpleje. Af den grund er det også vigtigt, at du får en personlig vejledning, der passer præcis til dig og din hud, så du opnår de bedste resultater som muligt. Dette afspejler sig hos alle ansatte på klinikken, hvor kun det bedste er godt nok. Vi ønsker at have den nyeste og opdaterede viden omkring behandlinger og produkter, hvilket er derfor kurser og efteruddannelse er en høj priotering hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i henholdsvis Silkeborg eller Aarhus til dine fremtidige behandlinger.

Jeg, Simone Højholt Hansen, byder dig hjertelig velkommen hos Højholt Hudpleje på Trøjborg.

Jeg har været i branchen siden 2011. Jeg har gennem min tid som både elev og faglært gjort mig gode erfaringer med forskellige produkter og behandlingsformer, hvilket betyder, at jeg professionelt kan vejlede og behandle dig med udgangspunkt i dine behov.

Ovenstående har resulteret i, at jeg i dag har åbnet en klinik, der kan tilbyde dig det bedste inden for resultatorienteret hudpleje.

Klinikken byder på rene og hyggelige omgivelser, der skaber rammerne for, at du kan nyde dine behandlinger i ro og mag.

Kosmetolog - Charlotte

Charlotte er uddannet kosmetiker med speciale i avanceret hud. Udover hendes erfaring indenfor forskellige hudtyper og tilstande, har hun også arbejdet med både IS Clinical og Exuiviance. Hun vil derfor kunne vejlede dig til den bedst mulige hudplejerutine med resultaterne i fokus, men også tilpasset din tid og personlighed.

For Charlotte er det vigtigt, at kunderne går fra klinikken med en god oplevelse, hvor de har følt at vejledning og service var i top. Hun elsker at skabe de bedste resultater som er tilpasset dig som kunde.

kosmetolog charlotte
Kosmetolog elev

Elev - Christina

Christina har siden 2014 arbejdet indenfor skønhedsbranchen, hvor hun tog uddannelsen som materialist, som gav hende mulighed for at arbejde med hud og skønhed.

Dette resulterede i en stigende interesse efter at blive klogere på hudens opbygning samt viden om mere avanceret hudpleje. Derfor tog Christina beslutningen om at starte på kosmetikeruddannelsen i sommeren 2017, og har siden maj 2018 været ansat hos Højholt Hudpleje, hvor hun skal færdiggøre uddannelsen, så hun i 2019 endegyldigt kan kalde sig statsanerkendt kosmetiker.

Christina brænder for at yde den bedst mulige service og rådgivning, så du opnår det resultat, som du ønsker og drømmer om.

Vision

Hos Højholt Hudpleje har vi en ambition, om at tilbyde dig det førende inden for resultatorienteret hudpleje.

Som Statsanerkendt kosmetolog sætter vi en ære i at vejlede dig på ærlig og personlig vis.

Tider

0
Vi tilbyder: